Udala se ćerka Cece Ražnatović: Anastasija i Gudelj od danas i u zvaničnom braku

28.05.2024

15:00

By

Venčanje Anastasije i Gudelja

instagram

Anastasija i Gudelj

Venčanje Anastasije i Gudelja upriličeno je u Beogradu

Anastasija Ražnatović udala se danas i zvanično za Nemanju Gudelja. Naime, svi mediji bruje o temi venčanje Anastasije i Gudelja koje je upriličeno u domu folk dive Cece Ražnatović na Dedinju u užem krugu porodice.

Venčanje Anastasije i Gudelja obavljeno u užem krugu porodice

Naime, danas je ozvaničena ljubav između mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović i fudbalera španske Sevilje i reprezentacije Srbije Nemanje Gudelja. Prošle godine upriličeno je crkveno venčanje Anastasije i Gudelja, a sada i opštinsko kojem je prisustvovala i porodica Nemanje Gudelja.

Venčanje Anastasije i Gudelja

Veljko i Anastasija sa GudeljomInstagram

Ceremoniji građanskog venčanja su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale poseban trenutak da se njihova deca – Anastasija i Nemanja Gudelj venčaju.

Anastasija je zablistala u haljini od krem satena koji je odabrala za ovaj trenutak, dok se Nemanja opredelio za opuštenu varijantu.

Tajno građensko venčanje upriličeno je u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja i kumova.


Venčanje Anastasije i Gudelja

Veljko sa babom i dedomInstagram

Matičarka je u društvu nepoznatog čoveka, u crnoj haljini, ušla u vilu Ražnatovića nešto oko 13 sati. Posle 20 minuta napustila je vilu, nakon što su se Nemanja i Anastasija sklopili građanski brak.

Mladoženja Nemanja Gudelj srdačno je dočekivao goste, a društvo mu je pravio mali Željko, sin Cecinog sina Veljka Ražnatovića. Porodica Gudelj stigla je iz Sevilje. Majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja posebno su se doterali za ovu priliku.

Pročitajte i – Najlepše vesti u domu Anastasije i Nemanje – Cecina ćerka otkrila i ime bebe

Olivera je odabrala kombinaciju u nežnim, roze tonovima, dok se Vanja odlučila za trendi autfit – lagodan džins i široku košulju. Ceo stajling upotpunila je dobrim cipelama na štiklu.

Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi – Devojčica je, imaće najbolje roditelje

Podsećanja radi, crkveno venčanje Anastasije i Gudelja uprililčeno je 14. jula prošle godine!

Anastasija je i tada odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije