Nakon venčanja Anastasije i Gudelja, Ražnatovići najavili još jedno slavlje: Ceca sija od sreće, evo šta je u pitanju

29.05.2024

14:30

By

Unuk Cece Ražnatović

Instagram

Unuk Cece Ražnatović krstiće se na Vidovdan

Najmlađi unuk Cece Ražnatović, Isaija Ražnatović, rodio se pre nešto manje od mesec dana, a sada se saznalo i kada će Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana krstiti trećeg sina.

Unuk Cece Ražnatović dobio je neobično ime po želji oca Veljka

Naime, treći naslednik Veljka Ražnatovića na svet je stigao 14. maja 2024. godine, a biće kršten, kako se može zaključiti po novoj objavi ponosnog tate Veljka, 28. juna, na Vidovdan ove godine.

Unuk Cece Ražnatović

Veljko i sinInstagram

Kako je sam Veljko objavio, za dečaka je spreman i poseban poklon, ručno oslikana ikona Miloša Obilića dok ubija Murata, pa je odluka da se Isaija krsti baš na Vidovdan jasna i simbolična.

Unuk Cece Ražnatović

Objava Veljka RažnatovićaInstagram

– Nezavršeno remek-delo brata, Isaiji za krštenje na Vidovdan – napisao je Cecin sin Veljko Ražnatović, a nakon venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, koja se održala juče, 28. maja, jasno je da se u porodici Ražnatović sprema još jedno slavlje.


Unuk Cece Ražnatović

Veljko sa suprugomBojan Vuković

Podsećanja radi, Veljko je odlučio da trećem sinu da neobično ime sa simboličnim značenjem, sa čim se složila i njegova supruga Bogdana za koju Cecin sin kaže da je njegova najveća podrška, te da ona drži sve konce u svojim rukama kada su deca i domaćinstvo u Titelu u pitanju.

Pročitajte i – Ovaj hit Cece Ražnatović u njoj budi posebne emocije – Evo kome je posvećen i zašto ga nikad ne peva uživo

Ime Isaija, kako se zove najmlađi unuk Cece Ražnatović, ima hebrejsko poreklo, a znači „Božjа pomoć“. Inače, Isaija je starozavetni prorok.

Po hrišćanskoj tradiciji Isaija se udostojio da vidi Gospoda Savaota na prestolu nebeskom, okruženog šestokrilim serafimima, koji neprestano pevaju „Svjat, Svjat, Svjat, Gospod Savaot“.

Pročitajte i – Udala se ćerka Cece Ražnatović – Anastasija i Gudelj od danas i u zvaničnom braku

Podsetimo, osim što će na Vidovdan slaviti krštenje unuka Isaije, folk diva Ceca Ražnatović proslavila je juče u svojoj vili na dedinju građansko venčanje svoje ćerke Anastasije koja se zaklela na večnu ljubav fudbaleru Nemanji Gudelju. Anastasija i Gudelj venčali su se pre godinu dana i u crkvi, a sada su to učinili i pred matičarem, pa ne čudi što mladi par blista od ljubavi.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije