Ovo hitno mora da se završi: Tanju Savić roditelji ucenili zbog Mukija

30.08.2024

17:32

By

Roditelji Tanje Savić

foto Gaja

Tanja Savić gotovo celu letnju sezonu provodi na crnogorskom primorju gde ima dosta zakazanih nastupa, a sve vreme joj društvo prave sinovi i verenik Muhamed.

Roditelji Tanje Savić ne mogu da se pomire sa pevačicinim ljubavnim izborom

Pevačica ne krije da je konačno istinski srećna i da u vezi sa Mukijem zaista uživa, a i njeni sinovi sjajno su ga prihvatili, međutim ono što krije od svih jeste odnos koji ima sa roditeljima.

Roditelji Tanje Savić

Naime, roditelji Tanje Savić od početka ne prihvataju njenu vezu sa jedanaest godina mlađim Muhamedom jer je on druge vere.

Kako saznajemo, kada su čuli da Tanja daje izjave kako postoji šansa da posle koncerta koji će u novembru napraviti u beogradskoj Areni organizuje i svadbu sa Mukijem, mnogo su se naljutili.

Majka Živana joj je navodno rekla da joj nikada neće oprostiti ako se uda u tajnosti i da na tako nešto ne pomišlja, a pevačica je pokušala da joj objasni da se ne opterećuju i da jedino što treba da im bude bitno je to da je ona srećna, kao i da njeni sinovi obožavaju Muhameda i on njih.


Roditelji Tanje Savić

Ata Images

Oni su na moru sve vreme zajedno i ko ne zna, rekao bi sa strane da su njih dvojica Mukijevi sinovi koliko su prisni. Tanja je mami poručila da joj je fokus sada na poslu i koncertu koji treba da održi te da se ne brine i da se neće udavati bez njihovog znanja, piše naš magazin.

Roditelji Tanje Savić ne prihvataju novog zeta iako ga još nisu ni upoznali

Otkako je sa Muhamedom, roditelji Tanje Savić i pevačica su u zategnutim odnosima, ali kako tvrde izvori bliski Tanji, više joj se porodica ne meša kao pre, te pokušavaju da sve izglade.

Roditelji Tanje Savić

Budući da Tanjini majka i otac još uvek nisu upozanli Mukija, nije isključeno da će mišljenje promeniti kada se sa njim sretnu oči u oči, a Tanja planira da do toga dođe nakon koncerta planiranog za kraj godine.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images / Bojan Vuković / Dragan Gajić

Još iz kategorije