Svi su u čudu: Evo kako se Muki ponaša prema sinovima Tanje Savić, prava istina o očuhu isplivala na površinu

17.06.2024

17:40

By

Pevačica Tanja Savić

Bojan Vuković

Pevačica Tanja Savić već više od dve godine uživa i ljubavi sa više od decenije mlađim pilotom, zgodnim Muhamedomi Mukijem Bešićem sa kojim je prvobitno krila romansu kako bi izbegla zlurade komentare.

Pevačica Tanja Savić uveliko planira svadbu sa Mukijem

Otkako su obelodanili da su u vezi, Tanja i Muku glavna su tema u javnosti, a budući da ljubav među njima cveta, uveliko se spekuliše kada će pevačica ponovo stati na ludi kamen i da li će se uskoro, kako je sama priznala da bi volela, ponovo ostvariti u ulozi majke.

Pevačica Tanja Savić

Budući da pevačica Tanja Savić iz braka sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem ima dva sina, neizbežna tema je i kako su Maksim i Đorđe prihvatili izabranika svoje mame i kako se oni sa Mukijem slažu, a sada je pevačica na to pitanje dala odgovor i otklonila sve sumnje, ako ih je bilo.

Pročitajte i – Tanja Savić progovorila o venčanju sa Mukijem – Pevačica želi ćerku, u planu je i svadba

– Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa.

Pevačica Tanja Savić


– Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji – rekla je Tanja i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija.

Pevačica Tanja Savić otkrila kako su njeni sinovi iz prvog braka prihvatili očuha i kako se sa njim slažu

– Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov „stepi“, njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista – rekla je ona za Hajp.

Pevačica Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić takođe je istakla da su njeni sinovi sada veliki dečaci, te da su postali svesni njene popularnosti.

– Mislim da su sada svesni ko im je mama, ranije nisu bili. Sada već polako razumeju šta je to. Kada se radi o mojim novim pesmama, ja im pustim i ništa ne govorim. I onda im pustim posle nekoliko dana, ako počnu da pevaju, onda je to to – rekla je ona za pomenuti medij.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images

Još iz kategorije