Tanja Savić progovorila o venčanju sa Mukijem: Pevačica želi ćerku, u planu je i svadba

17.05.2024

17:00

By

Ljubav Tanje Savić

Tanja Savić

Ljubav Tanje Savić sa Mukijem sve je jača

Ljubav Tanje Savić sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, tema je o kojoj se mesecima unazad naširoko priča i nagađa da li će pevačica Tanja Savić stati po drugi put na ludi kamen pošto ne krije da je luda od ljubavi.

Ljubav Tanje Savić nikad nije bila sigurnija i lepša, pevačica želi i treće dete

Pevačica i Muki su više od dve godine zajedno, ali i pre nego što su obelodanili novu ljubav Tanje Savić, dugo su krili vezu od javnosti kako bi izbegli hejtere. Tanja inače iz braka sa Dušanom Jovančevićem ima dva sina, koji i te kako vole Mukija, a to je pevačici najvažnije.

Ljubav Tanje Savić

Tanja i Muki

Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila – kazala je Tanja Savić.

Pročitajte i – Tanja Savić se oglasila zbog udaje za pilota – Oduvek je sanjala o tome, ovo su detalji

– Moji sinovi Muhameda zovu Muki, ali oni imaju svog oca. Muki je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život – rekla je pevačica kada je priznala da se ponovo pojavila ljubav Tanje Savić.

Pročitajte i – Tanja Savić prekinula nastup da bi objavila radosne vesti – Čestitke stižu sa svih strana, dečko pilot sve objavio

– Kad izdam novi album koji je u pripremi, zatim koncert u Areni, e onda će biti i svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da me zdravlje posluži. Volela bih devojčicu da rodim, to bih baš volela, ali baš – istakla je Tanja, koja blista od kada je u ljubavi sa mlađim izabranikom.


Sve u svemu, Tanja je konačno je srećna i zadovoljna na svim poljima, a to je i zaslužila.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije