Ovo niko nije očekivao! Poznata voditeljka u uživo programu šokirala gledaoce: Sa knedlom u grlu otkrila zašto se povlači sa malih ekrana

28.08.2024

13:03

By

Poznata voditeljka Marina Matijević

Instagram

Poznata voditeljka Marina Matijević već više od deset godina deo je televizije Prva, pa su mnogi ostali iznenađeni kada se u uživo programu iznenada ona oprostila od verne publike.

Poznata voditeljka se na kraju emisije oprostila od gledalaca

Naime, Marina koja je lepotom, šarmom i neverovatnom harizmom osvojila srca gledalaca i svake nedelje u igri na sreću „Loto“ donosi radost u mnoge domove, objavila je da se zbog trudnoće na neko vreme povlači sa malih ekrana.

Naime, da je vreme da se poznata voditeljka posveti i sebi i bebici u stomaku, otkrila je na kraju poslednje emisije, kada je sa knedlom u grlu otkrila da ide na trudničko bolovanje.

– A sada dragi moji loto igrači, došlo je vreme da se pozdravimo. Od mene, za narednih nekoliko meseci, toliko. Povlačim se kako bih i ja uživala u svom dobitku – svojoj sedmici. Vidimo se nakon porodiljskog bolovanja – poručila je Matijevićeva i snimak podelila na Instagram profilu.


Poznata voditeljka emotivna zbog privremenog odsustva

U opisu istog još je dodala da su emocije prevelike, a objava je naišla na mnoštvo reakcija i prelepih komentara.

– Neki rastanci ne mogu da prođu bez drhtaja u glasu. Emocije su bile jače od mene… Hvala vam na pažnji sve ove godine, vidimo se uskoro.

Budući da je televizija oduvek bila njena velika ljubav, ne čudi njen veliki profesionalizam i posvećenost poslu, a osmeh na licu sa kojim pristupa svakom novom poslovnom izazovu, doprineo je da se nađe na listi omiljenih Tv lica.

– Moj prvi susret sa televizijom bio je fatalan – ljubav na prvi pogled i tako je sve do danas. Izuzetno se radujem i jako sam ponosna što ću sa novim angažovanjem da doprinesem plemenitom cilju koji Državna lutrija ima – donosi sreću svojim igračima, ali i finansira i pomaže one kojima je pomoć najpotrebnija – istakla je jednom prilikom Marina čiji povratak na ekrane publika očekuje sa nestrpljenjem.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Marina Matijevic Instagram

Još iz kategorije