Ovakvu Deu Đurđević niste videli: Pre 15 godina se pojavila u Zvezdama Granda

28.02.2024

11:02

By

Obrazovanje Dee Đurđević

Dea Đurđević

Dea Đurđević u Zvezdama Granda pre 15 godina

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku Dea Đurđević važi za jedno od omiljenih tv lica. Svima je poznata nesreća koja joj se dogodila pre nekoliko godina, a ona je sve osvojila svojom hrabrošću i snagom.

Dea Đurđević u Zvezdama Granda pre 15 godina, bodrila Nemanju Stevanovića

Ipak, malo ko je znao da se ona pre 15 godina pojavila prvi put na televiziji i to u Zvezdama Granda. Naime, ona je iz publike bodrila pevača Nemanju Stevanovića, koji se u to vreme takmičio u poznatom takmičenju Zvezde Granda.

Nemanja Stevanović proslavio se u trećoj sezoni takmičenja Zvezde Granda. Pevač je u to vreme važio za velikog favorita i bio miljenik tinejdžerki koje su rado dolazile u studio kako bi ga bodrile.

Dea Đurđević u Zvezdama Granda

Jedna od devojaka koja je svim srcem navijala za Stevanovića, bila je i tada šesnaestogodišnjakinja, voditeljka Dea Đurđević.

Pročitajte: Prija ostala u šoku posle Filipovih reči- Brena se umešala u njihovu svađu

Đurđevićeva je nedavno gostovala u emisiji kod Vesne Milanović, te je tim putem otkrila da je Nemanja njen kućni prijatelj i da je često sa svojom majkom dolazila da mu pruži podršku tokom takmičenja.


Ona je takođe otkrila da je još tada upoznala Vesnu, sa kojom se savetovala oko novinarskog posla kojim je oduvek želela da se bavi.

Dea Đurđević u Zvezdama Granda

Photo: PVJ/ATAImages

Podsećanja radi, Dea je posle saobraćajne nesreće koju je doživela sama tražila pomoć psihijatra kako bi se uspešno izborila sa problemima koji su je mučili kao i to da je zabranjivala svima koji nisu mogli da izdrže da ne plaču, da dolaze kod nje u posetu.

Pročitajte: Smrt me juri- Dea Đurđević prvi put progovorila o ovoj životnoj borbi, kao i o ljubavi na daljinu sa kolegom

Inače, voditeljka je po 22. put operisana, a svoju životnu borbu pominje često u medijima kao podstrek za sve koji imaju slične probleme.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije