Jovana Jeremić se povlači iz medija, donela šokantnu odluku

14.01.2024

21:30

By

Jovana Jeremić se povlači iz medija

Jovana Jeremić se povlači iz medija

Voditeljka Jovana Jeremić se povlači iz medija a danas je saopštila da želi da se posveti „svojim stvarima“. Kao što je poznato ona već nekolio meseci uživa u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom pekarske industrije.

Jovana Jeremić se povlači iz medija, preselila se kod dečka

Voditeljka „Novog jutra“ Jovana Jeremić se danas uključila u emisiju i rekla da želi da se povuče na kratko. Ona je istakla i da se preselila kod dečka.

Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde – rekla je Jovana.

– Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna – rekla je voditeljka.

Jovana Jeremić se povlači iz medija

Sa Jovanom se u emisiju uključio i njen partner, a sa njim je bila i Jovanina ćerka Lea.


– Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica – rekao je Dragan u emisiji „Premijera vikend – specijal“- a onda je voditeljka objasnila i da se Lea i Dragan odlično slažu.

PROČITAJTE I: Jovana Jeremić otkrila ime sina i planove sa biznismenom kod kog se seli

Jovana Jeremić se povlači iz medija na kratko, kako je sada istakla, a samo dan pre ove objave Željko Mitrović je gostovao kod nje u emisiji kada je u uživo porgramu objavio da joj je od decembarske plate skinuo 50 posto zarade.

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim – rekao je Željko.

– Što? – pitala je Jovana.

Jovana Jeremić se povlači iz medija

– Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela – istakao je Mitrović.

Šta je tačno Jovana odgovorila Željku Mitroviću pročitajte u odvojenom tekstu. 

Još iz kategorije