Filip očajan, Prijovićka neće da mu ispuni najveću želju: Umešala se i Brena

26.08.2024

19:47

By

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Ata Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom Aleksandrom i ovu letnju sezonu najviše vremena provode u Crnoj Gori. Pevačica je iskoristila turneju i spojila lepo i korisno, dosta nastupa, ali pronalazi vremena i da se posveti porodici, te napuni baterije za velike koncerte koji tek predstoje.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ne mogu da usaglase želje

Tročlana prodica svaki trenutak koristi na najbolji mogući način, a Filip je izrazio želju da kada njegova voljena završi turneju, porade i na drugoj bebi.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Međutim, po svemu sudeći pevačici to sada nije prioritet. Prija bi da sačeka još najmanje godinu dana, jer, kako piše “Star”, želi da objavi još jedan album sledeće godine, pa tek onda da razmišlja o drugom detetu.

Prema našim saznanjima, Filip je uporan i ima neopisivu želju da do kraja godine pevačica ostane u blagoslovenom stanju jer ne bi voleo da se mnogo velika razlika pravi između sina Aleksandra i druge bebe, s obzirom da je njihov prvenac u martu napunio pet godina.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović


Porodica je na Filipovoj strani, svi članovi ga podržavaju, a pogotovo Brena i Boba koji smatraju da je pravo vreme da se pevačica nakon velike turneje posveti privatnom životu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović žele drugo dete, međutim pevačica bi još malo da sačeka

Oni jedva čekaju da se Aleksandra Prijović i Filip Živojinović po drugi put ostvare u ulozi roditelja i podare im još jedno unuče, a evo kako je na tu temu pevačica svojevremeno govorila:

– Volela bih da sačekam bar dve, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dve godine pre drugog deteta – ispričala je Aleksandra nekoliko meseci nakon što je na svet donela sina Aleksandra, a kako je od toga prošlo već dosta vremena, možda nas poznati par uskoro obraduje najlepšim vestima.


Slične teme:
Ovo su svi čekali: Aleksandra Prijović javno progovorila o prinovi, pomenula i pol bebe
Prija ostala u šoku posle Filipovih reči: Brena se umešala u njihovu svađu


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/ Aleksandra Prijovic Instagram

Još iz kategorije