Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović: Najvažniji dan u porodici, pevačica fotografijom pokazala koliko je srećna FOTO

06.03.2024

15:03

By

Prijin sin

Ata images

Aleksandra Prijović

Prijin sin Aleksandar danas slavi peti rođendan

Danas je u porodici Prijović – Živojinović veliko slavlje jer mali Aleksandar proslavlja svoj peti rođendan. Prijin sin je od kako se probudio počeo slavlje, a ponosna mama ga je slikala sa ogromnim balonima.

Prijin sin od ranog jutra dobio iznenađenje

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović ne kriju sreću i ponos kada je njihov naslednik u pitanju, a od njega se ne odvajaju čak ni kada mama ima turneje kao što je bio slučaj u poslednje vreme.

Danas je ipak najvažniji dan za ovu porodicu pa je tako mama Aleksandra Prijović uslikala Aleksandra sa velikim balonima kako ih okrenut njoj leđima drži u ruci.

Pročitajte i: Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

Ona je svima želela da pokaže koliko je srećna na današnji dan, a zaista za to ima i razlog.

Prijin sin je već postao poznat javnosti kada se nekoliko puta pojavio na bini tokom maminih koncerata, te tom prilikom oduševio sve prisutne.

Inače, Aleksndra je istkla nedavno da ona najviše uživa kada sa njim i sa suprugom Filipom provodi vreme kod kuće.


Prijin sin

Sin Aleksandre Prijovićinstagram

Ona je takođe istakla nedavno da joj teško pada i razdvajanje od sina.

– Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno progovorila i o prinovi o čemu se sve češće spekuliše u medijima.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije