Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

04.03.2024

17:03

By

Ana Bekuta hitno operisana

Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu

Popularna pevačica narodne muzike, Ana Bekuta je operisana pre tri nedelje u Austriji, piše Skandal.

Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

Na estradi se pročula informacija da je Bekuta otišla u Tursku na generalni remont zamene silikona, liposukciju i fejslifting, a navodno su u pitanju  čiste izmišljotine i insinuacije dokonih ljudi, pa pomenuti medij navodi da pevačica ima velike zdravstvene probleme.

Ana Bekuta hitno operisana

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima delim o čemu je reč, ali situacija nije bila naivna.

– Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znajuz sa čim se ona suočava i kolikoi je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi.

Ana Bekuta hitno operisana


– Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru – priča Anina dobra prijateljica ua Skandal.

Prijateljica nije želela da otkriva kakva je dijagnoza, ali svakako da je u pitanju što ozbiljno navodno, čim se Ana potpuno povukla i ne oglašava se nigde.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

Ono što se dalje navodi jeste da je pevačica svoj zdravstveni problem potpuno slučajno otkrila, ali na vreme, pa je operacija bila neizbežna. Ona je operisana u Austriji u Beču gde živi već neko vreme.

Ana Bekuta hitno operisana

Oporavak nakon operacije ide u pravom smeru. Zbog toga se ona sada ni ne oglašava iako je objavila i novi album.

Pročitajte: Čelnici ne pričaju o tome- Poznato zbog čega je Ana Bekuta napustila Zvezde Granda

– Sve je ostalo na stendbaju. Sada joj je zdravlje najbitnije. Ana će se vratiti u Zvezde Granda tokom maja, tako da će ona završiti ovu sezonu.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije