Bivši muž Dragane Mirković doživeo saobraćajku: Uništen Rolls Royce vredan milion evra, a u kakvom je stanju on…

12.08.2024

20:58

By

Imovina Dragane i Tonija

M.M./Ata images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Bivši muž Dragane Mirković, biznismen Toni Bijelić, nešto ranije u toku dana doživeo je saobraćajnu nesreću.

Vesti o nesreći u kojoj je učestvovao Bijelić brzo su se proširile Opatijom. Bivši muž Dragane Mirković bio je za volanom automobila marke Rolls-Royce vrednog oko milion evra, koji je pretrpeo značajnu štetu.

Bivši muž Dragane Mirković imao udes

Biznismen u trenutku nesreće nije bio sam u automobilu ali, na sreću, niko od prisutnih nije ozbiljno povređen. Iako je Bijelić prošao bez ozbiljnih povreda, bio je vidno uznemiren; ne toliko zbog nastale materijalne štete, koliko zbog mogućnosti da se nesreća završi tragično.

Nekoliko minuta nakon nesreće, kamion sa dizalicom stigao je na lice mesta i odvezao Tonijev automobil u Beč, dok je on sa prijateljima napustio mesto nesreće. Bivši muž Dragane Mirković provodi veći deo leta u Opatiji, gde se nesreća i dogodila, u kući koju je kupio samo nekoliko meseci pre razvoda.

Komšije Dragane Mirković

Ovo nije prvi put da se Bijelić susreće sa ozbiljnom saobraćajnom nesrećom. Pre dve decenije, u Hrvatskoj, takođe je doživeo tešku nesreću.


U momentu Tonijeve saobraćajke, Dragana Mirković bila je na turneji po Americi, koju je po primljenoj vesti o Tonijevom stanju, prekinula i hitno doputovala u Austriju.

Bivši muž Dragane Mirković helikopterom prebačen u bolnicu

Iako su koncerti bili unapred zakazani i rasprodati, njena jedina briga bila je da bude uz Tonija u tom teškom trenutku.

– To je bio najteži period u Tonijevom životu. Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kada se vraćao iz Srbije u Beč, u blizini Zagreba. U nesreći je učestvovalo nekoliko vozila, a Toni je prošao najgore.

Zdravstveno stanje mu je bilo kritično jer je zadobio povrede opasne po život. Kako je državljanin Austrije, helikopterom je prebačen u bolnicu u Beč. Dragana je tada bila na turneji po Americi, ali čim je čula za nesreću, prekinula je sve obaveze i prvim avionom se vratila u Beč. Bila je jako uznemirena i uplašena, želela je samo da bude uz Tonija – prenosi Kurir.


Slične teme:
Daleko od luksuza u kojem je živeo u dvorcu: Sin Dragane Mirković pokazao momački stan, svi gledaju u neverici
Dragana Mirković dobila svu imovinu stečenu u braku: Evo kako je Toni reagovao


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA Images / M.M.

Još iz kategorije