Usijale se mreže: Maloletni sin Dare Bubamare vozi automobil, svi su u šoku FOTO

19.01.2024

21:30

By

dečko Dare Bubamare

B. VUKOVIĆ

Dara Bubamara

Maloletni sin Dare Bubamare vozi automobil

Pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko voli brzu vožnju i užva u istoj a isto tako i kao neko ko krši saobraćajne propise, ali ono što je mnoge začudilo danas je kako je pevačica dozvolila sinu da vozi auto. Naime maloletni sin Dare Bubamare vozi automobil mercedes uz glasnu muziku avideo snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

Sin Dare Bubamare vozi automobil, svi u šoku kako je pevačica to dozvolila

Naime, danas je na instagram profilu Darinog sina Koste, koji ima samo 15 godina, osvanuo snimak kako vozi automobil marke mercedes, dok je u pozadini pojačao muziku do daske.

Na snimku se vidi kako sin Dare Bubamare vozi automobil zbog čega su se mnogi začudili s obzirom na to da je Kosta još uvek maloletan.

Sin Dare Bubamare vozi automobil

Inače, ovo nije prvi put da Dara daje sinu da vozi, prošle godine je takođe osvanuo snimak na mrežama na kom se čak čula i Dara koja je bodrila sina da vozi ali je tada u pitanju bio kvad.

Inače, kao što je poznato Dara je sina Kostu dobila u braku sa Milanom Kesićem, a od malena je volela da njen naslednik ima sve, pa čak i automobil za decu.


PROČITAJTE I: Stavlja pauzu na sve: Dara Bubamara otkazala nastupe, hitno se oglasila

Inače, Dara i Milan iako su se razveli u veoma su dobrim odosima o čemu je pevačica i sama pričala.

Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa – rekla je ona jednom prilikom i dodala:

Sin Dare Bubamare vozi automobil

– Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima.

Još iz kategorije