Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni… lek ne postoji

28.04.2024

22:00

By

Zdravstveno stanje Lepe Brene

Lepa Brena

Zdravstveno stanje Lepe Brene navelo ju je da životne navike promeni iz korena

Opšte je poznato da je zdravstveno stanje Lepe Brene, tačnije trombofilija sa kojom se suočila, navela slavnu pevačicu da životne navike promeni iz korena jer je nekoliko puta završila u bolnici zbog tog problema, međutim mnalo ko je upoznat sa činjenicom da je ona ozbiljnih poteškoća imala pre više od decenije.

Zdravstveno stanje Lepe Brene nimalo nije naivno

Tada je folk divi, naime, otkrivena cista na jajniku zbog čega je hitno operisana, ali mukama tu nije bio kraj.

– Godine 2010. imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Doktor Saša Ljubić rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam operisana – otkrila je tada Lepa Brena i dodala:

Zdravstveno stanje Lepe Brene

Lepa BrenaATA IMAGES

– Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, toliko sam bila u šoku. Plašila sam se da neću izvesti decu na put, da svašta može da se desi… Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vreme i znati kako se boriti s njima, ne bažati od problema – govorila je slavna pevačica koja je u to vreme spremala dva velika solistička koncerta.

Pročitajte i – A mislili smo da je sama – Otkriveno sa kim spava Ana Kokić, sada je sve jasno

O svom problemu je ćutala kako ne bi uznemirila svoje saradnike, a da nesreća ne dolazi sama svedoči novi problem sa kojim se  suočila. Kako je pisao portal Svet, Brena se godinama bori i sa reumatodinim artritisom, hroničnim oboljenjem koje pre svega zahvata zglobove, ali neretko i unutrašnje organe, nervni sistem i kožu.


Zdravstveno stanje lepe brene

Lepa Brena

Da zdravstveno stanje Lepe brene nije naivno, odnosno da je njena bolest uzela maha može se zaključiti i po rukama folk dive.

Pročitajte i – Sloboda Mićalović završila u bolnici – Glumica priključena na infuziju

Reumatoidni artritis je zapaljensko oboljenje koje napada zglobove, a mnogo je češći kod žena, nego kod muškaraca. Nažalost, lek za bolest Lepe Brene još uvek ne postoji, a uzroci njenog nastanka su brojni, od naslednog faktora, do toga da su krivci za nju virusi i bakterije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije