A mislili smo da je sama: Otkriveno sa kim spava Ana Kokić, sada je sve jasno

28.04.2024

20:00

By

Sa kim spava Ana Kokić

B. VUKOVIĆ

Ana Kokić

Sa kim spava Ana Kokić mnogi su znatiželjni da saznaju

Otkako je na dugogodiṣ̌nju ljubav sa Nikolom Rađenom sa kojim ima dve ćerke, stavila tačku, mnogi se pitaju sa kim spava Ana Kokić, dama koja inače važi za jednu od najlepṣ̌ih i najatraktivnijih pevačica naše javne scene.

Sa kim spava Ana Kokić otkriveno putem društvenih mreža

Na ovu temu ona se preterano ne oglaṣ̌ava javno već se trudi da intimu sačuva međi četiri zida, međutim nedavno je u jednom inrervjuu otkrila neke detalje iz svog ljubavnog života i otkrila detalje o emotivnom statusu.

Ana Kokić snimila spot

Ana KokićATA IMAGES

– Ja sam jedna jako nervozna žena, ne može me niko istrpeti. I dalje sam sama, to dovoljno govori koliko sam nervozna – rekla je šaljivo pevačica u jednoj emisiji objašnjavajući da se na emotivnom planu kod nje ništa interesantno ne dešava, međutim mnogima je to jako čudno budući da za savršeni izgled Ane Kokić ona neprestano dobija komplimente i pripadnici muškog pola teško joj mogu odoleti.

Ipak, u istinitost njenih reči svedoči njena skorašnja objava na Instagramu kojom je znatiželjnicima stavila do znanja da najviše ljubavi i pažnje dobija od krznenih prijatelja.

Pročitajte i – Sloboda Mićalović završila u bolnici – Glumica priključena na infuziju

Svi znamo da je atraktivna plavuša veliki ljubitelj životinja, pa njeni ljubimci tako često  osvanu na društvenim mrežama, a ovog puta je putem istih otkriveno i sa kim spava Ana Kokić i čije društvo, po svemu sudeći, njoj najviše prija u kasne sate.


Sa kim spava Ana Kokić

Ana Kokić

U pitanju je, naime, umiljata mačka koja se greje na Aninim grudima i upija njene zagrljaje, a fotka je veoma obradovala brojne pratioce pop zvezde koji nisu šedeli na lepim komentarima.

Pročitajte i – Tajna Gorana Bregovića konačno izašla na videlo – Bio je lud za ovom folk divom

Podsećanja radi, Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen, važili su za jedan od skladnijih parova, pa je vest o njihovom razvodu mnoge iznenadila. Punih 11 godina delovalo je da par živi bračnu idilu, a kao kruna njihove ljubavi došle su naslednice Ane Kokić i Nikole Rađena, Nina i Tea. Ipak, na najradosniji hrišćanski praznik, Božić, 2019. godine, zvanično je stigla presuda o njihovom razvodu.

Nikola je pronašao sreću pored pevačice Milice Ristić, dok je Ana po svoj prilici i dalje sama. Šuškalo se da je njeno srce osvojio jedan grčki košarkaš, međutim ta priča je ostala bez potvrde i brzo je zaboravljena.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/BOJAN VUKOVIĆ

Još iz kategorije