Tajna Gorana Bregovića konačno izašla na videlo: Bio je lud za ovom folk divom

26.04.2024

20:00

By

Tajna Gorana Bregovića

Goran Bregović

Tajna Gorana Bregovića otkrivena nakon toliko godina

Jedan od najpopularnijih muzičara sa naših prostora, legendarni Brega, pored toga što je zasigurno najpoznatiji promoter ovdašnje muzike u svetu gde je veoma cenjen i uvažavan, od onih je retkih koji se može pohvaliti i veoma skladnom porodicom.

Tajna Gorana Bregovića konačno dospela u javnost

Iako je oduvek važio za miljenika ženske populacije, te se za njegov buran ljubavni život vezuju mnoge poznate dame i afere, ovaj umetnik je davne 1993. godine odlučio da se skrasi i život provede sa lepom suprugom Dženanom Sudžukom, sa kojom ima tri ćerke Emu, Unu i Lulu.

Tajna Gorana Bregovića

Goran Bregović

Kako je jednom prilikom istakao, strast prema ženama rodila sa svega 17 godina dok je svirao u jednom striptiz baru. Bio je ponosan što ima prilike da vidi više nagih žena nego njegovi vršnjaci u to vreme.

Otkako je postao deo čuvenog muzičkog sastava “Bijelo Dugme”, pa do danas, muzičar nije želeo mnogo da otkriva o svojoj intimi, svima je bilo jasno da najviše uživa sa suprugom i naslednicama u porodičnom životu, međutim tajna Gorana Bregovića dospela je sada u javnost, a otkrio ju je upravo on u jednom intervjuu.

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

Kako je u istom istakao, Brega je bio potpuno lud za folk divom Lepom Lukić čijom je pojavom bio u potpunosti impresioniran.


– Bio sam zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen u njen humor i zezanje. “Bijelo dugme” je izolovano živelo, nismo se nikad petljali sa estradom. E, onda se odjednom pojavila želja da se više radi, jer jesmo malo radili, svirali smo jednom u tri godine, i ajde, odjednom se pojavila ta turneja TV revije i odjednom se nađemo okruženi estradom. To je za nas bilo čudo neviđeno – prisetio se muzičar i nastavio:

Tajna Gorana Bregovića

Lepa Lukić

– Taj svet koji je imao neki humor koji mi ne znamo, svet koji živi na način i raduje se stvarima koje vi prvi put vidite. Ja sam Lepu Lukić gledao kao čudo. Jesam bio zaljubljen na neki način, ne sad kao da bih skakao na Lepu Lukić, verovatno jer sam se prvi put susretao sa šoubiz svetom, pa sam bio impresioniran njom – priznao je da je na neki način Lepa Lukić bila Bregina velika ljubav.

Pročitajte i – Isplivala istina o ćerki Dragane Mirković – Sve što niste znali o Manueli više nije tajna

-Ona je pričala takve neverovatne prostakluke, zbog kojih bi te mama išamarala kad kreneš tako nešto da ponoviš, ali je to bilo istovremeno tako duhovito i s takvim šarmom, koji verovatno samo jug Srbije ima na takav način. I to mi je bilo veliko otkriće, svima nama, ne samo meni – ispričao je u intervjuu za Nedeljnik, a ova tajna Gorana Bregovića iznenadila je mnoge.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije