Isplivala istina o ćerki Dragane Mirković: Sve što niste znali o Manueli više nije tajna

01.04.2024

15:04

By

Ćerka Dragane Mirković

Instagram

Ćerka Dragane Mirković

Ćerka Dragane Mirković ne voli javno da se eksponira, retko je u medijima

Ćerka Dragane Mirković, Manuela Bijelić, ne voli javnost i medije i izbegava da se pojavljuje kako bi izbegla publicitet. Ipak, zbog poznate mame koja važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica sa naših prostora, htela to ona ili ne, Manuela je ponekad zastupljena u medijima. To je upravo slučaj ovih dana pošto se Dragana razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Ćerka Dragane Mirković izbegava medije i javnost, ne želi da bude popularna poput svoje poznate majke 

S obzirom na razvod i težak period koji joj se desio, uz Draganu su sada, osim rođene sestre koja joj je veliki oslonac od početka karijere, i sin i ćerka. Svi oni trude se da pevačica što bezbolnije prebrodi razvod.

Ćerka Dragane Mirković

Čerka Dragane MirkovićInstagram

Dragana je u nekoliko navrata govorila o svojoj deci i uvek je isticala da je ponosna što ni Marka ni Manuelu nije ponela njena slava, te su uvek bili kao i sva druga deca. Kako je istakla u intervjuima, ćerka Dragane Mirković fokusirana je na obrazovanje, a najviše je zanima turizam.

Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona – ispričala je pevačica svojevremeno i svima stavila do znanja kakva je u stvari ćerka Dragane Mirković.

Ćerka Dragane Mirković

Deca Dragane MirkovićInstagram


Podsećanja radi, nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, pojedini su objavili, da Marko i Manuela, navodno, krive Tonija za sve što je zadesilo porodicu. Ipak, kako je još preneto, Dargana se trudi da njena deca ostanu u sjajnim odnosima sa ocem.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

– Dragani je bitno da se deca slažu sa ocem. Manuela je bila mnogo tužna, vezana je za Tonija, onoliko koliko je Marko za Draganu. Njih dvoje žive sa njom u Beču, u kući koju im je Toni ostavio. Ogromna su joj podrška i prate je na svim koncertima koje održava poslednjih meseci – istakao je izvor blizak Dragani.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije