Pokušala da sakrije! Barbara Bobak mora na hitnu intervenciju, stanje je alarmantno

12.08.2024

15:58

By

Barbara Bobak

Dragan Gajić

Barbara Bobak je trenutno jedna je od najtraženijih pevačica na estradnoj sceni. Njeni nastupi su mesecima unapred zakazani i rasprodati, te ne čudi što nema vremena za predah.

Barbara Bobak se našla u ozbiljnom problemu

Prevačica radi punom parom i doslovno ne razmišlja o skorijem odmoru, međutim ona se mesecima unazad suočava sa ozbiljnim problemom koji pod hitno mora da reši.

Kako saznajemo, Barbara Bobak ima problem sa opadanjem kose. Naime, njena kosa je sve više počela da se tanji i opada, pa je nakon analiza koje je odradila shvatila da nije do poremećaja hormona kako je prvo pomislila, nego da se dlaka oštetila od invanzivnih tretmana, peglanja i farbanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Kako nema slobodnih dana, a želi da što pre reši problem, pevačica je zakazala specijalan tretman van naše zemlje.

Naime, Barbara Bobak planira da se podvrgne tretmanu presađivanja kose. Ova metoda nije toliko zastupljena kod nas, pa je pevačica zahvaljujući drugarici pronašla dobru kliniku u Beču gde presađuju dlake i kosu čine gušćom i lepšom.


Ovaj tretman košta oko 4.000 evra i Barbara će na jesen otići u prestonicu Austrije kako bi rešila problem koji joj zadaje muke.

Barbara Bobak muči muku sa kosom, međutim našla je rešenje za svoj problem

Budući da je ljubitelj duge i bujne kose, šišanje u njenom slučaju nije dolazilo u obzir, a o čemu se tačno radi otkrio je dobro upućeni izvor za naš magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

– Barbara ne voli da vezuje kosu, ona obožava dugu, puštenu kosu, međutim sada je primorana često da je vezuje u rep kako bi joj manje opadala. Ona će na jesen otići u specijalnu kliniku u Beču, gde će joj presaditi oko 1.000 dlaka kako bi progustila kosu, a sve to košta 4.000 evra – ispričala je Barbarina drugarica za „Star“.

Inače, pevačica propagira prirodan izgled i na sebi do sada nije ništa korigovala jer se mnogo plaši igle. Međutim, kada je kosa u pitanju, taj problem je poželela hitno da reši.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić/

Još iz kategorije