Vesna Dedić zapalila beogradske ulice: Svi su se okrenuli kada je izašla iz frizerskog salona

16.05.2024

10:00

By

Frizura Vesne Dedić

Frizura Vesne Dedić očaraće vas na prvi pogled

Osim zavidne karijere duge više od tri decenije, spisateljica i voditeljka kultne emisije “Balkanskom ulicom”, Vesna Dedić, ogromnu pažnju privlači i svojim odmerenim izgledom kao i istančanim smislom za modu, a u fokusu je često i njena uvek besprekorno stilizovana kosa koju očito neguje sa posebnom pažnjom.

Frizura Vesne Dedić doprinela da se na beogradskim ulicama svi za njom okrenu

I ovog puta veliku pažnju i mnoštvo komplimenata privukla je nova frizura Vesne Dedić kojom se na Instagramu pohvalila svojim pratiocima čim je iz salona izašla na ulicu, a na snimku koji je objavila videli smo pravo osveženje u vidu svetlijih tonova kojima se ovog puta poigrala.

Frizura Vesne Dedić

Trik kom po svemu sudeći Vesna pribegava kad god je u mogućnosti jeste da iz salona izlazi sa loknama na glavi, ali ne bilo kakvim. U pitanju su lokne u obliku blagih talasa, koje ističu svetle pramenove, te kosa na taj način izgleda prirodno, prenosi “Marie Claire”.

Frizura Vesne Dedić

Na taj način frizura Vesne Dedić traje i više od očekivanog, bez laka na kosi i dodatnih preparata.


Frizura Vesne Dedić

Budući da sa kosom često eksperimentiše, svaka nova frizura Vesne Dedić jedan je od segmenata kojim se ona i te kako ističe iz mase i doprinosi njenom sofisticiranom izgledu, nemoguće je ne primetiti da o istoj vodi posebnu brigu.

Frizura Vesne Dedić

U jednom intervjuu za domaće medije istakla je da kosi zaista poklanja mnogo pažnje i nije bitno da li je scenski doterana ili bez trunke šminke, prljave i neisfenirane kose nikada se u javnosti nije pojavila.

– Kosi zaista poklanjam mnogo pažnje. Možete me videti na javnom mestu u trenerci, u patikama, najčešće bez šminke, ali prljave ili neisfenirane kose nikada! Mislim da kosa umnogome utiče na izgled žene – ispričala je jednom prilikom za magazin “Lepota i zdravlje” i dodala:

Pročitajte i – Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković se srele oči u oči, evo šta se desilo

– Kosom, tj. frizurom, žena poručuje i koliko se neguje, i kako doživljava priliku u kojoj se nalazi. Najčešće nosim puštenu kosu, a kada su svečanije prilike obavezno imam lepršavu punđu. Koristim preparate „La bioestetik“, farbam se jednom mesečno i volim kada me putem mejlova gledateljke pitaju za broj mog frizera – istakla je Vesna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije