Voditeljka Suzana Mančić se hitno oglasila: Čuvena loto devojka ima važnu poruku za sve

16.07.2024

17:02

By

Voditeljka Suzana Mančić

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić se javno obratila narodu. Naime, Suzana Mančić je iz posebnog razloga rešila da neke informacije o sebi saopšti javno.

Voditeljka Suzana Mančić se javno obratila narodu

Inače, voditeljka Suzana Mančić (66) važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, a iako je prešla šezdesetu godinu, i dalje izgleda fantastično.

Bivša loto devojka pokazala je svoju sjajnu figuru u kupaćem kostimu zbog koje su mnogi muškarci ludeli za njom, zadavši zadatak mnogim mlađim devojkama.

Voditeljka Suzana Mančić

Naime, voditeljka Suzana Mančić trenutno se odmara na moru, odakle je počastila svoje pratioce sa nekoliko fotografija.

Na slikama, Suzana pozira u roze bikiniju dok se sunča na steni, a nakon toga se hladi u vodi.


– Čuvajte se jakog sunca. Kada prži, vi se nemojte pržiti. Obavezan zaštitni faktor i u hladu – poručila je Mančićeva svojim pratiocima.

Voditeljka Suzana Mančić

Suzana MančićInstagram

„Prava dama“, „žena prezgodna, godine joj ne mogu ništa“, „svaka čast, prelepi ste“… su samo neki od komentara.

Podsetimo, voditeljka Suzana Mančić nedavno je odlučila da ode pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali.

Voditeljka Suzana Mančić neguje se redovno da bi očuvala mladu kožu

Suzana Mančić svoj izgled neprestano unapređuje. Naime, nakon što je skinula 15 kilograma, Suzana je odlučila da poradi na svom licu i podmladi se jednim estetskim zahvatom.

Voditeljka je nedavno priznala da vodi računa o ishrani.

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Večera dođe kao nagrada: puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek – rekla je tada voditeljka Suzana Mančić.

Podsećanja radi, Suzana je nedavno otišla u penziju. Ona je sada pričala o svojim primanjima i iznenandila sve.

– Trebalo je da dostavim dosta dokumenata jer sam čitavog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim opštinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama, Ipak, sve se završilo za nekoliko meseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više – ispričala je voditeljka koja uživa u čarima leta.

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije