Pohvalila se novim izgledom: Suzana Mančić operisala očne kapke pa iznenadila sve

12.04.2024

14:00

By

 Suzana Mančić operisala očne kapke

 Suzana Mančić operisala očne kapke

Jedna od najlepših žena na našoj estradi Suzana Mančić svoj izgled neprestano unapređuje. Naime, nakon što je skinula 15 kilograma, Suzana je odlučila da poradi na svom licu i podmladi se jednim estetskim zahvatom.

 Suzana Mančić operisala očne kapke pa se pohvalila novim izgledom

Ona je nedavno operisala je očne kapke, a sada je pokazala i kako izgleda nakon intervencije.

Nekadašnja „Loto“ devojka objavila je dve nove fotografije na svom Instagram profilu na kojima je vidno da izgleda podmlađeno.

Pročitajte: Krš i lom na sve strane- Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

– Samo vedro i veselo, zadržite radni elan još samo malo. Sutra počine vikend. Lep dan želim – napisala je ona ispod fotografije.

Voditeljka je nedavno priznala da vodi računa o ishrani.

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koji imaju sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Večera dođe kao nagrada: puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek – govorila je Suzana.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Podsećanja radi, Suzana je nedavno otišla u penziju. Ona je sada pričala o svojim primanjima i iznenandila sve.

– Trebalo je da dostavim dosta dokumenata jer sam čitavog života sama uplaćivala doprinose. Bilo je potrebno juriti po brojnim opštinama i tražiti dokaze o plaćenim obavezama, Ipak, sve se završilo za nekoliko meseci. Penzija nije velika, takoreći je minimalna, ali iskreno, nisam ni očekivala više – ispričala je voditeljka, a onda je nastavila.

 Suzana Mančić operisala očne kapke

– Biće dovoljno da se plate računi i da ostane neki dinar preko. Htela sam da rešim svoj status, da ne moram više da brinem o tome. Odlazak u penziju ne mora da znači kraj radnog veka, sve dok imam snage da radim.

– Počela sam intenzivno da čitam, vraćam se nekim našim klasicima, trenutno je to „Roman o Londonu“, Miloša Crnjanskog – izjavila je Suzana.

Još iz kategorije