Ni sandale, ni papuče: Ova obuća je apsolutni hit leta

15.07.2024

15:15

By

najmodernija obuća za leto

shutterstock

Najmodernija obuća za leto je pravi hit. Mnogi misle da su sandale prvi izbor, međutim stilisti tvrde suportno i tvrde da će samo jedan model svaki  dići na viši nivo.

Baletanke su se nakon pandemije vratile u modu, ali ni stilisti tada nisu mogli da predvide da će ovaj udoban ravan par obuće ostati u trendu prolećno-letnje sezone do 2024. godine.

Međutim, baletanke su ojačale svoju poziciju, a ovog leta su najmodernije prozirne mrežaste baletanke.

Međutim, pored elegantne vizuelne komponente, ovaj providni par ima još nekoliko prednosti. Prvo, to je neverovatna udobnost.

Zahvaljujući atraktivnom izdanju, lako zamenjuju štikle, u kojima je leti jednostavno nemoguće hodati – stopala klize od vrućine, pete se zaglavljuju između pločica, a noge otiču.


Takođe, cipele od kože nisu predviđene za ovako visoke temperature.

Mrežica na takvim cipelama može biti velika ili mala, napravljena od gustih „niti“ koje stvaraju neku vrstu „vela“ koji pokriva stopalo.

Postoji mnogo modela: klasični i potpuno providni, sa detaljima ili bez njih.

Mrežaste baletanke možete stilizovati bukvalno sa bilo kojom odećom. Većina ih kombinuje sa ženstvenim i romantičnim izgledom. Najjednostavnija kombinacija koja je pogodna za kancelariju, letnju zabavu i izlazak su baletanke i duga haljina.

Još iz kategorije