Ne oglašava se nakon rijalitija i žestoke svađe sa roditeljima: Od Mione ni traga ni glasa, fanovi zabrinuti

15.07.2024

12:00

By

Miona Jovanović nakon rijalitija

ATA IMAGES

Turbulentna veza u koju je Miona Jovanović u rijalitiju “Elita” uplovila sa reperom Ša, narušila je porodične odnose mlade pevačice, pa kada je napustila imanje u Šimanovcima, roditelji su je iskritikovali i postavili joj ultimatum da ukoliko ode sa reperom kući, na njih može da zaboravi.

Miona Jovanović nakon rijalitija se ne oglašava na društvenim mrežama

Miona Jovanović nakon rijalitija ipak je odlučila da ode kod svog izabranika, međutim njeni telefoni su ostali kod njenih u Kragujevcu, te se ona do sada nije oglašavala na društvenim mrežama zbog čega su mnogi neni fanovi zabrinuti.

Miona Jovanović nakon rijalitija

Budući da je inače veoma aktivna na Instagramu, ljudi koji su je podržavali sa nestrpljenjem očekuju da se oglasi I iznese svoje utiske o celikupnoj situaciji, međutim do toga još uvek nije došlo.

Dok jedni smatraju da Miona nije ni otišla u Kragujevac, već se nalazi u stanu kod svog dečka, drugi sumnjaju da joj je porodica oduzela telefon i da Jovanovićeva i dalje nema pristup svom Instagramu.

Miona Jovanović nakon rijalitija


Takođe se spekuliše da Mioni i Nenadu Aleksiću u spoljnom svetu ne cvetaju ruže, odnosno, da Ša ne dozvoljava Mioni da se zadrži u svojoj porodičnoj kući i obavi ozbiljan razgovor sa roditeljima, koje je javno ponizila na finalu Elite, a šta je prava istina, pokazaće vreme.

– Sada sam super, malo sam se odmorio, sve je onako kako treba da bude. Ovo je stari Ša, vraćam se sebi na staro. Moram da kažem da je Miona kod mene u stanu u Zemunu.

Miona Jovanović nakon rijalitija

– Razgovarala je sa njenima, prepirali su se, ali danas će se valjda spustiti lopta kada odemo za Kragujevac, vreme će pokazati da li će se promeniti. Oni nemaju razloga da me hejtuju, jer ja želim samo najbolje za Mionu. Niko ne treba da se meša u naš odnos, ni moji , ni njeni – rekao je Ša u Premijeri.

– Da optužiš nekoga za ovako nešto potrebni su ti veliki argumenti, ja sam se tokom života bahtao sa ozbiljnim glavama. Dokaz izvoli. Sve, sve, nisam za nju stariji sam od nje 20 godina, modrice po rukama. Sa Mionom ću da popričam, reći ću joj da im skrene pažnju za takve stvari.

Miona Jovanović nakon rijalitija mora da odabere na koju će stranu

– Moraju da znaju da su na televiziji. Ja da 10 meseci nekome pravim masnice na rukama, izveli bi me davno i vodili bi me u policiju. Neću ih tužiti, jer su u pitanju njeni roditelji. Ovo je bila verbalna rasprava. Nisam im rekao ništa rekao je Ša ističući da se ne stidi, što je u rijalitiju plakao, vikao i pravio scene.

Miona Jovanović nakon rijalitija

– Ne stidim se nijedne svoje scene. Ne smatram da je bilo muški što sam rekao da smo imali odnose, ali video sam sad klip na kojem se otprilike to i vidi – istakao je reper, dok  će Miona Jovanović nakon rijalitija očito morati da bira između dečka i porodice.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Youtube Printscreen

Još iz kategorije