Nenad Aleksić Ša se rastaje od duše zbog Mione i Stanislava: Ne može da veruje da mu je to uradila

01.07.2024

09:20

By

Miona Jovanović nakon rijalitija

Tv Pink Printscreen

Povodom zadataka koji je od Velikog šefa stigao u „Elitu“, Miona Jovanović i njen bivši Stanislav Krofak nakon svadbenog veselja, na takozvanom su medenom mesecu.

Nenad Aleksić Ša ogolio dušu

Nenad Aleksić Ša nimalo se prijatno ne oseća zbog celokupne situacije , a u razgovoru koji je imao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem ogolio je dušu i sve karte otvorio o odnosu sa Mionom, a rešio je i da prizna da li će sve što se prethodnih dana izdešavalo promeniti njihov odnos i stvoriti potpuni razdor.

Nenad Aleksić Ša

Tv Pink PrintscreenTv Pink Printscreen

– Kume, brate, je l’ te brige prate? – upitao je Darko.

– Meni je sramno što sam i radi fore bio kum Mioni i Stanislavu. Žurka mi je isto teško palo, a najteže taj momenat kad su otišli njih dvoje. Učesnici su ispali fer, jer mi niko nije stajao na žulj. Iskreno, sada o svemu razmišljam. Sedam meseci sam ipak tu s njom, a onda ona ode, a ja ne znam šta je s njom i kakva su dešavanja dok su oni sami. Ne dernjam se, ne skačem, slomljen sam – potpuno iskreno rekao je Nenad Aleksić Ša.

Nenad Aleksić Ša

Tv Pink PrintscreenTv Pink Printscreen


– Mnogi bi sad pomislili da sumnjaš u nju, a sve vreme demantuješ to i govoriš kako joj veruješ. Kako to? – upitao je Darko.

– Darko, teško je da u praksi poveruješ da ti je devojka koju voliš sama s bivšim. Jezivo mi je kad na to pomislim. Meni ovo nije nikakva igra, ovo sve je moj život – kazao je Ša, voditelj ga je upitao šta mu prolazi kroz glavu dok je ona sama sa Stanislavom u hotelu.

Nenad Aleksić Ša

Tv Pink PrintscreenTv Pink Printscreen

– Iskreno, ne smem ni da kažež šta sve, iskreno. Ja sam iskreno stvarno i zabrinut dosta. Šta da kažem osim toga da sam slomljen – rekao je i prokomentarisao sumnje svojih cimera da Miona nakon medenog meseca neće biti ni sa jednim od njih dvojice.

Pročitajte i – Pismo Velikog šefa napravilo pravu pometnju – Svi se pitaju kako će Ša preživeti ovaj dan

– Ako misle tako, njihova stvar. Ja sam uvek govorio kad imam nešto da zamerim. On je Mionu gledao, ja sam to primetio, a mislim da je njoj to na momente prijalo. Koliko god on možda želeo da predstavi sve ovo kao igru, venčanje i ostalo, mislim da to nije u celosti s njegove strane igra.

Nenad Aleksić Ša ne može da odagna crne misli

– Naručio je pesmu “Princeza“, kao da se stvarno ženi i da se sve ovo istinski odvija. Nije mi baš jasno, ali dobro. Miona je takva kakva je, ona očigledno radi neke stvari koje ja ne želim – istakao je Nenad Aleksić Ša koji je svoju tugu na skali od 1 do 10 izmerio sa 105 i ponovo kod gledaoca probudio sažaljenje jer, kako kaže, uopšte mu nije dobro.

Nenad Aleksić Ša

Tv Pink PrintscreenTv Pink Printscreen

– Sve će mi biti  jasno kada se ona ovde bude pojavila. Darko, osećam se kao neko smeće. Preispitujem sebe, ne mogu da verujem da ja toliko grešim i da sam toliko loš. Svi mi sve zameraju. Izgubio sam samopoštovanje – istakao je Nenad Aleksić Ša.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije