Haos u Eliti pred samo finale! Jelena i Ivan Marinković u ozbiljnom sukobu: Pale su teške reči i gnusne uvrede

13.07.2024

19:00

By

Ivan i Jelena Marinković

Youtube Printscreen

Afera Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem koja je otkrivena samo nekoliko dana pred finale „Elite“, glavna je tema kako u javnosti, tako i na imanju u Šimanovcima, a Ivana Marinkovića potpuno je poremetilo saznanje da ga je supruga prevarila u rijalitiju.

Jelena i Ivan Marinković u ozbiljnom sukobu

Jelena i Ivan Mrinković nemaju nameru da stanu sa uvredama, a najžešći sukob do sada između još uvek pred zakonom supružnika, dogodio se upravo danas nakon razgovora sa „Drvetom mudrosti“.

Jelena i Ivan Marinković

– Shvati da ti niko ništa neće poverovati, ti si monstrum. Monstrum koji je govorio za mene da sam imala abortus i da ne mogu da imam dete, a kao si želo dete s mnom – rekla je Jelena, a Ivan se nadovezao:

– Kako si ti glupa… Ja to nisam rekao, to ti Đedović tako prenosi i pravi zlu krv.

Jelena i Ivan Marinković


– Ti si najgluplji ovde ispao. Zaljubljena sam, nikad me više nećeš videti, čak ni da mi kukaš – rekla je ona.

– Što pominješ mene? Ti si glupa kao i uvek. Uvek te drugi guraju protiv mene – istakao je Marinković.

Jelena i Ivan Marinković nisu birali reči 

– Niko me ne gura sad, nemaš više priliku da me blatiš. Beku nećeš nikada videti jer si montrum prema meni, smrad i lažov. Ja sam zaljubljena shvati. Shvati da nikad nećeš biti srećan jer nikog ne voliš – besno je rekla Jelena, dok je Ivan priznao da još uvek voli svoju ženu.

Jelena i Ivan Marinković

– To nije ljubav, nego opsesija. Nikad me nisi voleo, nesrećniče jedan. Ti ne voliš osobu kojoj poželiš da nikad nema dete. Ti si nesrećnik jedan. Bićeš sam do kraja života, tako oronuo i tražićeš izgovor za alakohol. Dete nemamo jer ga ti nisi želeo, a dobro je što nemamo dete jer bi završilo kao Željko i Lena. Ostavio bi nas bez dinara, kao što si mene ostavljao. Zaljubila sam se, crkni monstrume jedan – odbrusila je Jelena.

Jelena i Ivan Marinković

– Ti si jedna preljubnica, nemoralna. Dobro, menjaću žene , dolaziće mi na gajbu, taman da se vratim u normalu. Ti si počela da me vređaš – rekao je Ivan.

– Super radi šta hoćeš, samo nemoj da me uhodiš kao što si radio nekad kad odem kod mame i tate. Nikad nećeš videti Beku, to je moj pas – udarila je nisko rijaliti učesnica, a šta su još Jelena i Ivan Mrinković jedno drugom u besu rekli pogledajte u sledećem videu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen

Još iz kategorije