Hitna reakcija obezbeđenja zbog Marinkovića: Jelena skočila kao oparena

09.07.2024

21:15

By

Supruga Ivana Marinkovića

B.V.

Novi haos u Eliti izbio između Jelene i Ivana Marinkovića. Naime, od kada je isplivala informacija da je Jelena Marinković prevarila supruga sa Urošem Rajačićem, svi mediji bruje samo o njima, a Ivan Marinković je očajan.

Novi haos u Eliti između Jelene i Ivana Marinkovića

Kako prenose mediji, Ivan Marinković prišao je Jeleni Marinković Ilić kako bi je provocirao, nakon čega je momentalno reagovalo i obezbeđenje.

Naime, njih dvoje suskočili jedno na drugo, te se počastili gnusnim uvredama budući da danima traje haos zbog Jelenine afere u hotelu sa Urošem.

Novi haos u Eliti

-Džaba pričaš sa gledaocima. Ti znaš da ćeš biti nesrećan kad izađeš napolje, dolaziš namerno govno jedno ovde da me provociraš -rekla je Jelena.

-Obezbeđenje, sklonite je od mene. Ja ne lažem nikoga samo hoću da prođem -rekao je Ivan.


Pročitajte i – Najavio borbu za sina Željka, Ivan Marinković napao Miljanu Kulić – Ti si monstrum, nikoga nikad nisi volela

-Govn***u smrdljivi, ne radimo ništa opušteno, kad dolaziš namerno ovde da me provociraš dobićeš šamarčinu -rekla je Jelena.

-Nećeš se ti izvući lako iz ovoga -rekao je Ivan.

Novi haos u Eliti, Jelena i Ivan Marinković na pragu razvoda

Podsetimo, Jelena Marinković šokirala je naciju prizanjem da je prevarila supruga u rijalitiju.

Stoga ne čudi što haos oko Jelene Marinković i Ivana Marinkovića ne prestaje, nakon što je ona priznala da je prevarila muža sa Urošem Rajačićem.

Kako je Jelena istakla, pokajala što je protraćila godine sa osobom koja nije imala emocije prema njoj kao i sa osobom koja nije želela dete.

Novi haos u Eliti

Ivan Marinković i JelenaBojan Vuković

– On je nezainteresovan za mene. Kad bi videla Ivana kakav je bio kad smo ušli u vezu, slikao me stalno, donosio mi kafu u krevet. Vremenom se ohladio i misli da može da ide u rijaliti stalno a da ja sedim kući. Ja sam njemu davno rekla da sam izgubila šest godina života sa nekim ko nije želeo decu sa mnom. To ne znači da ga ne volim kao čoveka, ali ja ne mogu da ga volim kao muškarca jer ne pokazuje emocije prema meni, niti ikakvu nežnost. Ja njega prvog zagrlim u krevetu i sve na silu se radi, ako treba da se ustane iz kreveta ja čupam – rekla je Jelena, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE/B.V.

Još iz kategorije