Uspomena na srećnu porodicu i nikad emotivniji stihovi: Ana Nikolić objavom rasplakala sve

13.07.2024

17:26

By

Pevačica Ana Nikolić

Ata images

Pevačica Ana Nikolić ne govori mnogo o svom privatnom životu, ali je poznato da joj je majka bila najveća podrška i oslonac u životu, naročito nakon prerane smrti oca, bez kojeg su ona i njen brat Marko odrastali.

Pevačica Ana Nkolić posebne uspomene ima iz detinjstva

Ipak, otkako se majka Ane Nikolić, Miljana, potpuno povukla iz medija, te se na javnim događajima više ne pojavljuje sa svojom ćerkom kao nekada, mnogima je postalo jasno da njihov odnos u poslednje vreme nije sjajan, a posebno se na tu temu spekuliše otkako je Ana objavila pesmu „Terasa sa pogledom na zid“.

Pevačica Ana Nikolić

Po svemu sudeći, čaršijske priče o narušenim porodičnim odnosima su tačne, a da Ani ovo nimalo lako ne pada, svedoči i njena pretužna Instagram objava.

Naime, ona se podsetila detinjstva i na svom profilu uz pomenutu pesmu podelila i porodičnu fotografiju sa jednog letovanja kada je tada srećna porodica bila na okupu.

Pevačica Ana Nkolić


Na slici su Ana i njen brat kao deca i njihovi roditelji, a uz fotografiju se mogla čuti emotivna pesma sa Aninog novog albuma, te prizor koji je podelila nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Jasno je svima da Anu Nikolić posebne emocije vezuju za detinjstvo, a sa velikom tugom ona govori o svom ocu naglašavajući da je uverena kako bi njen život bio potpuno drugačiji da joj je otac još živ.

Pevačica Ana Nikolić svaki put se sa velikom tugom priseti pokojnog oca

– Najteži trenutak u životu mi je gubitak jednog roditelja, tate. Ja sam jako bila vezana i za njega, kao i svaka ćerka. Imala sam tada 19 godina, kada mi je on bio najpotrebniji – rekla je ona tada i dodala:

– Verujem da je on sada živ i da se to nije sve tako izdešavalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad sprečio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorka engleskog – ispričala je pevačica svojevremeno u jednoj emisiji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ana Nikolic Instagram

Još iz kategorije