Objava Željka Mitrovića rasplakala Srbiju: Oživeo pokojnog pevača

17.01.2024

19:00

By

Objava Željka Mitrovića izazvala pažnju

ATA IMAGES

Objava Željka Mitrovića izazvala pažnju

Najnovija objava Željka Mitrovića izazvala je veliku pažnju jer je vlasnik Pinka na društvenim mrežama pomenuo pokojnog Džeja Ramadanovskog kao i to šta planira da uradi u čast ovog pevača koji mu je, kako ističe, bio prijatelj.

Objava Željka Mitrovića je sve zaintrigirala

Željko Mitrović je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram napisao:

– Ovih dana ću da oživim neke od mojih pokojnih prijatelja! Ako stignem da dovršim i modul za mašinsko učenje njihovog ponašanja iz njihovih biografskih posebnosti, verujem da ćete sa “skoro živim” AI avatarima moći da razgovarate 24/7. Džej ja svakako jedan od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Ova objava Željka Mitrovića odmah je počela da se komentariše, a vlasnik TV Pink je podelio i video Džeja koji je izazvao lavinu komentara.

Mnogi su ovaj njegov potez prokomentarisala kao „veoma moćan“, drugi su pisali „svaka čast, tako se čuva sećanje na prijatelja“, „jako emotivno, kakav je to čovek bio a i pevač“…


Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine. Kako su tada najbliži istakli, preminuo je usled problema sa srcem.

PROČITAJTE I: Tuga u domu Željka Mitrovića: Otišla je najveća životna podrška, reči utehe ne prestaju

Džej je u jednom od poslednjih intervjua izjavio i da se pazio tokom kovida i da je upravo zbgo problema sa srcem bio u karantinu.

– Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem – rekao je u jednom od poslednjih intervjua Džej.

Vest da je preminuo Džej rastužila je ceo region, a sinoć je to učinio i film koji je snimljen po njegovom životu posle kog su mnogi plakali.

Još iz kategorije