Ko bi rekao da je ovoliko stroga? Marija Šerifović podviknula sinu: Ne može to, bre!

12.07.2024

19:15

By

Sin Marije Šerifović

Instagram

Sin Marije Šerifović već ne sluša mamu.

Marija Šerifović gotovo svakodnevno prikazuje trenutke koje provodi sa naslednikom, a sada se pohvalila činjenicom koliko je mali Mario porastao.

Sin Marije Šerifović već ne sluša mamu

Mario je počeo sam da stoji na nogama, a Marija mu je branila da se penje po naslonu kreveta, pa je sin Marije Šerifović dobio lekciju od stroge mame koja sa druge strane i dan-danas upada u konflikte sa majkom Vericom Šerifović.

– Pašćeš, ne može. Hoće čovek da trči bre, on je spreman – govorila je Marija dok je ljubila sina po nogama kojeg je inače nedavno vodila na letovanje.

Sin Marije Šerifović

Snimak je izazvao brojne reakcije Marijinih fanova, a mnogi od njih su istakli kako je upravo to stvar koja im je ulepšala dan.


Podsetimo, Marija je nedavno ispričala koliko joj se mama Verica meša u roditeljstvo:

Marija je, naravno u šaljivom maniru, otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Mariom.

– Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene – kroz šalu je otkrila Marija.

Sin Marije Šerifović već ne sluša mamu

A evo kako pevačica opisuje kakav je sin Marije Šerifović:

-On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće – rekla je Marija sa osmehom, pa dodala:

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije