Ne može preko ovoga da joj pređe: Marija Šerifović želi da izbaci iz stana majku Vericu

22.04.2024

12:00

By

Odnos Marije i Verice Šerifović

B. VUKOVIĆ

Odnos Marije i Verice Šerifović izazvao lavinu komentara

Pevačica Marija Šerifović priznala je, tokom odgovaranja fanovima na platformi Jutjub, da je besna na svoju majku Vericu jer voli više unuka od ćerke.

Odnos Marije i Verice Šerifović izazvao lavinu komentara, ovo su detalji

Marija je, naravno u šaljivom maniru, otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Mariom.

– Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene – kroz šalu je otkrila Marija.

Izjava Marije Šerifović o Verici

Marija je u svom novom vlogu pokušavala da pomogne Verici oko spremanja hrane u kuhinji, a tom prilikom progovorile su na temu majčinsta.

Pročitajte: Marija Šerifović otkrila kakva je Verica kao baba- Prelazi granice, imale smo duel

-On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće- rekla je Marija sa osmehom, pa dodala:


majka marije šerifović

– Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel- ispričala je pevačica, a na to se nadovezala i njena majka.

Pročitajte: Verica napala Mariju zbog deteta- Pogrešno ga vaspitavaš, ovo su su detalji

-Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti- dodala je Verica.

Još iz kategorije