Verica napala Mariju zbog deteta: Pogrešno ga vaspitavaš, ovo su su detalji

03.03.2024

15:03

By

Verica napala Mariju zbog deteta

Verica napala Mariju zbog deteta

Marija Šerifović od kada je postala majka ne odvaja se od sina Maria, a veliku pomoć ima i od majka Verice.

Verica napala Mariju zbog deteta, isplivali detalji u javnost

Međutim, njih dve umeju često da se raspravljaju oko različitih stavova kada je vaspitanje i negovanje bebe, pa su tako nedavno imale čarku zbog Marijevog krštenja.

Naime, Marija nije za to  da još uvek krsti sina, jer želi da on malo odraste, pa da sam odluči da li to želi ili ne, dok je Verica striktna da beba mora da se krsti.

Verica napala Mariju zbog deteta
– Marija se našalila sa Vericom i rekla da neće da krsti sina jer on kada poraste sam će da odluči da li želi da bude kršten i da li želi da bude pravoslavac. Verica je poludela kada je to čula, rekla je Mariji da mora da krsti bebu i da je normalno da će dete biti pravoslavac jer mu je majka te vere. Rekla je onako besna da kada on bude porastao i ako bude hteo da menja veru, tada može da radi šta hoće, ali da sada mora da bude kršten.

Verica napala Mariju zbog deteta

– Marija je opet naglasila majci da će biti kako ona odluči i da se džabe svađaju. Verica sada svaki dan pita Mariju kada će da prave krštenje i ne slaže se sa tim da treba da čekaju prvi rođendan da bi to učinile. U nekom momentu je rekla Mariji da će ona lično zvati sveštenika i da će zakazati krštenje. Mariji je postalo smešno koliko je sve to Verici bitno i rekla joj je da je beba još mala i da ima vremena za krštenje- kaže naš izvor blizak Mariji i Verici i dodaje:


Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Verica mnogo pomaže Mariji, ali mnogo se i raspravljaju, jer Marija ima jednu viziju, Verica drugu i to vam je udario tuk na luk- završava naš izvor.

Još iz kategorije