Ovo nije očekivala: Verica Šerifović u suzama, evo šta joj je Marija sada priredila VIDEO

07.04.2023

14:00

By

Vericu Šerifović pogodili pikslom u glavu

Potez Marije Šerifović tera suze na oči

Marija Šerifović ne krije da je izuzetno vezana za majku Vericu koja joj je najveći oslonac i podrška u životu. Nakon što ju je nedavno počastila putovanjem u Dubai, slavna pevačica priredila je još jedno iznenađenje, a potez Marije Šerifović mnoge je ganuo.

Potez Marije Šerifović oduševio Vericu

Evrovizijska pobednica nedavno je uživala na nastupu koleginice Ilde Šaulić sa kojom se i privatno druži. Dobra atmosfera ju je ponela do te mere da je i sama uzela mikrofon i na iznenađenje prisutnih zapevala pesmu „Pepeljuga” koju u orginalu izvodi njena majka Verica.

Pročitajte: Marija Šerifović presekla – Evo kako će odgajati dete, Verica ostala bez teksta

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Postupak Marije Šerifović pokrenuo je lavinu komentara, a pohvale na račun njenih vokalnih sposobnosti ne prestaju da pristižu. Osim verne publike verujemo da je oduševljena bila i Verica koja je oduvek isticala da je ponosna na uspeh i karijeru svoje naslednice.

Pročitajte: Više nije tajna – Marija Šerifović uradila estetsku korekciju, pa se gorko pokajala FOTO

Podsećanja radi, Verica i Rajko Šerifović razveli su se davnih dana, a pevačica je jednom prilikom ispričala kako je upoznala Marijinog oca.

– Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane “Belo jagnje” u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse – ispričala je svojevremeno Verica Šerifović.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije