Marija Šerifović otkrila kakva je Verica kao baba: Prelazi granice, imale smo duel

18.04.2024

18:00

By

Odnos Marije i Verice Šerifović

Izjava Marije Šerifović o Verici izazvala dosta komentara

Marija Šerifović nedavno je dobila sina kojem je dala ime Mario, a sada je pevačica otkrila kako se njena majka, Verica Šerifović, snašla kao baka.

Izjava Marije Šerifović o Verici izazvala dosta komentara, u sve umešan njen sin Mario

Marija je u svom novom vlogu pokušavala da pomogne Verici oko spremanja hrane u kuhinji, a tom prilikom progovorile su na temu majčinsta.

-On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće- rekla je Marija sa osmehom, pa dodala:

Izjava Marije Šerifović o Verici

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel- ispričala je pevačica, a na to se nadovezala i njena majka.

Pročitajte: Ovo su svi čekali- Dejan Dragojević se oglasio nakon Aleksandrinog porođaja, samo jedno je poručio

-Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti- dodala je Verica.


Inače, nedavno je koncert u Podgorici izazvao dosta pažnje u javnosti kada je Marija u pitanju.

Ona na svakom koncertu održi kratak govor na kraju, što se desilo i ovoga puta.

Ipak, na pomen naslednika burno su reagovali svi, a Šerifovićeva nije mogla da sakrije emocije.

Izjava Marije Šerifović o Verici

– Imam jednu molbu za nas. Vreme u kojem živimo je neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, momak, komšija, šef… Zašto? Zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo brzo proći.

Pročitajte: Nikada je niste videli u ovom stanju- Marija Šerifović lije suze zbog sina VIDEO

– Ja se trudim da iz dana u dan budem što bolji prijatelj i što bolja šefica, ćerka, sada i što bolja majka – rekla je Marija i nasmešila se sa puno emocija na pomen naslednika, a publika je ovo pozdravila velikim aplauzom.

– Probajte da vas po dobrome pamte – rekla je pevačica za kraj.

Još iz kategorije