Miloš Biković i Ivana Malić imaju veliki razlog za slavlje: Iz Rusije podelili predivne vesti, čestitke samo pljušte

09.07.2024

09:40

By

Miloš Biković i Ivana Malić

Ivana Malic Instagram

Već više od dve godine Miloš Biković i Ivana Malić uživaju u velikoj ljubavi i pravi su primer skladnog para koji mnogima može poslužiti kao primer.

Miloš Biković i Ivana Malić podelili radosne vesti

Kao kruna emotivnog odnosa, nedavno je na svet došao njihov naslednik koji je dodatno učvrstio ljubav popularnog para, a ako je suditi po fotkama koje povremeno dele na društvenim mrežama, ponosni roditelji veoma uživaju u novoj životnoj ulozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Iako detalje iz svakodnevnice ne dele na tacni, Miloš Biković i Ivana Malić otkrili su da je njihov dom u Rusiji gde se trenutno nalaze, ovih dana ispunjen posebniom raspoloženjem i osmesima, a razlog za to jeste rođendan glumčeve izabranice kojoj je on pripremio posebno iznenađenje i obradovao je.

Pročitajte i – Ne postoji ništa slađe – Bikovićeva supruga pokazala kako uživa mali Vasilije

Nije mogla Ivana da se suzdrži te je Milošev mali znak pažnje i izliv ljubavi podelila sa pratiocima na Instagramu, pohvalivši se pritom kakv tretman od njega uživa.

 


Miloš Biković i Ivana Malić

Naime, ona je objavila fotku balona u oblik srca koje je od Miloša dobila na poklon, a na kojima je na ruskom jeziku bilo ispisano “srećan rođendan”.

Miloš Biković i Ivana Malić

Druga fotografija na kojoj su Miloš Biković i Ivana Malić pozirali zagrljeni bila je opisana rečju “sreća”, a njihovi osmesi sami za sebe govore koliko su ludi od ljubavi.

Miloš Biković i Ivana Malić prikupili mnoštvo lajkova i komentara na Instagramu

Budući da su jedan od omiljenih parova sa javne scene, Miloš i Ivana koj na Instagramu broje pravu armiju fanova, munjevitom brzinom prikupili su mnoštvo lajkova i komentara, a rođendanske želje i čestitke upućene slavljenici takođe nisu izostale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Inače, početkom godine par je dobio sina Vasilija i to je bio najlepši poklon koji je Ivana mogla podariti glumcu, budući da je mališan rođen svega 4 dana pre Miloševog rođendana.

Lepa crnogorka je inače, dugo krila da je u blagoslovenom stanju, a onda je sve iznenadila objavivši slike sa trudničkim stomakom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ivana Malic Instagram

Još iz kategorije