U večernjim satima izlazila sama iz vile: Evo šta je prethodilo razvodu Meline i Harisa FOTO

31.01.2024

17:45

By

Razvod Meline i Harisa Džinovića

B.V.

Melina Džinović pre razvoda izlazila u večernjim satima

O razvodu Meline i Harisa mediji i dalje bruje, a njih dvoje se još uvek nisu oglašavali ovim povodom. Od kako je odjeknula vest da se razilaze posle 22 godine zajedničkog života Melina i Haris su pod budnim okom javnosti. Sada je otkriveno šta je radila Melina Džinović pre razvoda.

Melina Džinović pre razvoda išla u teretanu, uhvaćena bez šminke i sa šeširom

Naime, kako navode oni koji su upućeni u dešavanja porodice Džinović, Haris i Melina su se rastali, ali su ostali u odličnim odnosima.

Melina Džinović pre razvoda

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

U proteklih pet meseci, kako navodi ekipa „Paparaco lova“, Melina Džinović pre razvoda je često u noćnim satima izlazila iz porodične vile na Senjaku, a posvetila se i treninzima.

Melina Džinović pre razvoda

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

Iako ih je ekipa pomenute emisije pratila u stopu, nije ih viđala zajedno u proteklih nekoliko meseci.


Melina Džinović pre razvoda

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

Melinu su u jednom trenutku uhvatili čak i bez šminke, kako vežba u teretani, a onda i sa šeširom na glavi. Iako je u javnosti uvek tip-top sređena, sada je uhvaćena i u drugačijim izdanjima iako se može reći da podjedanko dobro izgleda i tako.

PROČITAJTE I: Ovako izgleda Haris Džinović bez šešira: Pevača u ovom izdanju gotovo nikada ne viđate u javnosti

Podsetimo, Melina je u novembru proslavila 42. rođendan.

Ljubavna priča Harisa Džinovića i Meline Džinović počela je pre 22 godine, tačnije 2002. godine. Tokom veze su dobili i dvoje dece, a venčali su se 12 godina kasnije, 2014. godine na jahti usidrenoj blizu Dubrovnika u krugu bliskih ljudi.

Melina pre razvoda

Melina i Haris DžinovićB.V.

Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Još iz kategorije