Samo što se vratila sa dvomesečnog odmora iz Australije Tanja Savić je zapala u velike novčane probleme.

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Tanja nema rešenje!

Kako se šuška, pevačica i njen muž Dušan troše poslednje pare iz slamarice koje imaju i pokušavaju da nađu izlaz iz krize u koju su iznenada upali.

– Tanja je tek izdala album Stranci, mnogo para je uložila u pesme i spotove i taman je počela lepo da radi kao nekad i da zarađuje, ali sada je sve prekinuto. Samo što se vratila iz Australije gde se sa Dušanom i decom odmarala, saznala je da su joj sve tezge otkazane zbog epidemije korone. Baš se našla u nebranom grožđu, jer je u velikom minusu, a na te honorare od tezgi je računala kako bi pokrila osnovne potrebe”, ispričao je za STAR izvor blizak Tanji i nastavio:

– Ona u Beogradu iznajmljuje veliki stan, plaća privatnu školu za Maksima i Đorđa, hrane se po restoranima, plaća dadilju i živi na visokoj nozi. Uz sve to pomaže i svojim roditeljima koji ne rade. Sada je u problemu jer joj se računi gomilaju, a ona nema odakle da ih plati. Ranije je pozajmljivala pare od Saše Popovića, a sada je sramota da ponovo traži i kuka kod njega. Razmišlja šta da radi, a kako stvari stoje, posla sigurno neće biti do leta, a do tada treba preživeti. Sramota je da žicka odkolega, pa sa Dušanom pravi plan šta će i kako će dok se haos oko Korone ne smiri i opet ne počne da zarađuje.


Starinstagram printscreen