Tanja Savić u problemu zbog veze sa Muhamedom: Prete joj da će je izbaciti iz kuće

02.09.2023

12:09

By

Tanja Savić

B. VUKOVIĆ

Tanja Savić u problemu sa roditeljima

Pre pet meseci Star je objavio da Tanja Savić ima novog dečka Muhameda Bešića koga zovu Muki, a koji je 11 godina mlađi od nje. On je zbog pevačice napustio Ameriku gde je živeo i radio, a Tanja je sada rešila da javno objavi da je on njen novi dečko. Ona je trenutno sa Muhamedom na moru gde uživaju, a kako smo saznali, on je iskoristio ovo romantično putovanje da je veri, iako se ona još uvek zvanično nije razvela.

Tanja Savić

Kako je sve javno objavila, njeni roditelji su u šoku i sada joj prete. Ona je prvi put raskinula sa njim jer Muhamed nije mogao da podnese pritisak njenih roditelja. Naime, nisu podržali tu vezu zbog razlike u godinama, ali ni zbog vere.

Tanja Savić u vezi sa 11 godina mlađim Muhamedom

S obzirom da je Muhamed islamske veroispovesti to Tanjinim roditeljima mnogo smeta. Kada su videli da je ona javno objavila sliku sa njim, majka Živana je odmah pozvala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)


Tanju je pozvala mama i pitala da li je normalna da objavi sliku sa njim i da se sada priča i o veridbi kada se ona još zvanično nije razvela. Poludeli su kući, čak i njen brat. Njeni poštuju sve, ali nisu za to da se mešaju vere, a smeta im i to što je toliko mlađi od nje, Rekla joj je majka da će otac iz kuće da je izbaci ako ne reši to+, jer oni Muhameda ne žele ni da vide, niti da ga upoznaju, kaže nam njihova komšinica i Radinca.

Autor teksta: Sanja Arsić

Još iz kategorije