Novakova Jelena digla Srbiju na noge: Njen gest prema Nikoli Rokviću svi prepričavaju

17.05.2024

21:00

By

Jelena Đoković ima važnu poruku

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Jelena Đoković ima važnu poruku, obratila se Nikoli Rokviću

Pevač Nikola Rokvić osnovao je fondaciju „Porodica“ i krenuo pešaka do Egine, na put dug 1.060 kilometara, kako bi prikupio novac za pomoć deci. Njega je u tome podržala cela nacija, a kako prenose mediji, sada i Jelena Đoković ima važnu poruku.

Jelena Đoković ima važnu poruku, svi joj se dive zbog ovog gesta

Naime, da Jelena Đoković ima važnu poruku svima je bilo jasno kada je podržala Nikolu Rokvića i donirala mu novac o čemu će biti reči i na blogu Jelene Đoković.

Jelena Đoković ima važnu poruku

Jelena ĐokovićATA IMAGES

Tim povodom oglasio se i Nikola Rokvić i javno joj se zahvalio Jeleni Đoković:

Pročitajte i – Ništa nije idealno – Jelena Đoković van sebe zbog straha, pomenula i Novaka

Želeo bih javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je Nikola u snimku na Instagramu, koji je i sama Jelena podelila na svojoj priči i o čemu je i govorila.

Ovaj put za dečiju radost. Sredstva idu za dečiju onkologiju u Nišu. Bog blagoslovio tebe i tvoju divnu porodicu – odgovorila je Đokovićka Nikoli.


Podsetimo, novac za renovinaranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za potrebne aparate koji će pomoći u dijagnostikovanje kancera mozga, je skupljen. Reč je o iznosu od 200.000 evra.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije