Zorica Brunclik u suzama zbog zeta: Pevačica krivi Kemiša, on je umešan u sve…

18.05.2024

19:00

By

Testament Zorice Brunclik

ata images

Zet Zorice Brunclik učinio ju je ponosnom

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Decenijama neguju divan odnos na kom bi mnogi mogli da im pozavide, a iz velike ljubavi, na svet je došla ćerka Zlata koja nije krenula putem estradnih umetnika.

Zet Zorice Brunclik, Miloš uživa veliko poštovanje tašte i tasta

Ona je poznata šminkerka i to joj odlično ide od ruke, a i ptice na grani znaju da je sreću pronašla sa čovekom koji je iz estradne branše.

Miloš Vujanović, zet Zorice Brunclik i poznatog harmonikaša svojevremeno se takmičio u “Zvezdama Granda” i to baš kad je folk diva bila u žiriju, a na istom je osvojio visoko drugo mesto kada je pobedu odneo Mirza Selimović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Vujanovic (@milossvujanovic)

Zlatin izabranik sa kojom je dobio ćerkicu Milicu nije odoleo čarima lepe šminkerke, drži je kao malo vode na dlanu, voli je i poštuje, i to su dovoljni razlozi da sa taštom i tastom savršeno funkcioniše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlata Vujanović (@_zlatanija_)


Ne krije pevačica da veoma poštuje svog zeta, a da o njemu par reči prozbori, povod je bila nedavna promocija Miloševe nove pesme kada je Zorica otkrila kako se slažu njena ćerka i zet.

Pročitajte i – Godinama ga krije – Sin Zorice Brunclik pred očima javnosti, neverovatno je koliko liči na svoju majku

– Najvažnije je da se oni vole, da se oni slažu i to je urodilo plodom. I ova pesma, prošla je ushićenost jer oni nisu razmišljli da se bave bilo čime dok su zaljubljeni, onda se rodila Milica i sve je to leglo – rekla je diva narodne muzike i osvrnula se na njegov dugoočekivani singl govoreći da je sve to zaslužio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Vujanovic (@milossvujanovic)

Budući da je Kemiš producirao pomenutu numeru, na pitanje kako je izgledala ta porodična saradnja i da li je zet Zorice Brunclik prošao isto kao i ona tokom saradnje sa svojim mužem odgovorila:

Pročitajte i – Spavaća soba cela u svili – Zavirite u luksuzni dom Zorice Brunclik i Kemiša u Krnjači

– Miloš nije plakao, ali ja sam svaki svoj cd otplakala u nekoj pesmi jer Miroljub tačno zna koliko neko može . Rekla sam Milošu da nauči i prihvati kada mu kaže da može nešto što misli da ne može ili da izađe da plače i vrati se kao da ništa nije bilo.

– Kada je rekao da neće da plače, ja sam rekla da ću plakati umesto njega – iskrena je Zorica koja priznaje da su oni odvojili posao od privatnog života.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije