Ništa nije kako izgleda: Kemiš hteo da napusti Zoricu, učinila je neoprostivu grešku

10.01.2024

13:00

By

Testament Zorice Brunclik

ata images

Kemišov potez šokirao Zoricu Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik godinama je prepoznatljiva po pink boji kose koja je postala njen zaštitni znak.

Kemišov potez izazvao lavinu komentara

Pevačica je, međutim, sada otkrila i kako je došlo do toga da se ofarba u jarko roze boju, kao i da se njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš naljutio kada ju je ugledao. Kako je navela, Kemiš je zbog promene čak hteo da je napusti.

Dom Zorice Brunclik

– Ja sam bila kod prijatelja, da ne budem u hotelu sama i njihova ćerka je bila na maturi za frizera. I ona je dobila tu paletu tih boja, teglica sa različitim bojama. „Zorice, šta mislite da vas ofarbam?“ Ja kažem „što da ne“. Ona luda, ja luđa – počela je Zorica i dodala:

– Ja nisam znala da mora to da se izblajha… Meni je glava u krastama bila. Oni mene prate za Beograd, Miroljub me čeka na aerodromu. Ja sad izlazim, a on, ja mislim, smoždio bi me, samo da može pogled to da uradi – kroz smeh je ispričala Zorica i dodala:

– Uzima onaj moj kofer i okreće se. Ja mu kroz zube kažem:


Pročitajte: Zorica Brunclik će poludeti kada ovo vidi: Vesna Zmijanac i Kemiš uhvaćeni u emotivnom zagrljaju FOTO

Kemiš i Vesna Zmijanac

– Vidi, ako se sada ne okreneš i staneš, nemoj više uopšte da se vraćaš,  rekao mi je sve šta je rekao, a ja njemu da sam htela da se vratim, ali meni je glava u ranama. Ovo mora malo da prođe. Devet naslovnih strana je ugovorio taj dan, legao na rudu.

I šta se dešava, pošto je to iz Švedske, on je naručio 300 komada tih teglica i oni pogreše i pošalju pink. I tako sam ja ostala da budem ovakva – prisetila se Zorica u jednoj emisiji.

Još iz kategorije