Sve vreme smo živeli u zabludi: Kemiš hteo da ostavi Zoricu, ovo je prava istina o njihovom braku FOTO

31.01.2023

21:00

By

Dom Zorice Brunclik

Zorica Brunclik poznata je po odličnom glasu, vanvremenskim hitovima, ali i po neobičnoj boji kose. Kako je rešila da svoju smeđu kosu ofarba u pink nijansu, pevačica je svojevremeno otkrila u jednom intervjuu.

‒ Dva vikenda imala sam nastupe u Švedskoj, a između sam bila slobodna. Ostala sam tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. U to vreme ćerka tog mog prijatelja imala je maturski rad za frizera. Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša ‒ rekla je Zorica i dodala:

Pročitajte: Jasno je da nije perika – Zorica Brunclik ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

‒ Prvo sam bila ljubičasta, a ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Kada me je video na aerodromu, muž je hteo da me ostavi. Izgledala sam kao žar-ptica. Glava je „vrištala“, jedna nijansa, pa druga. Danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo ni govora o tome.

Frizura Zorice Brunclik je njen zaštitni znak

Bilo kako bilo, frizura Zorice Brunclik pokrenula je tada lavinu komentara, a naslovne strane smenjivale su jedna drugu. Iako je u prvom trenutku pretio razvodom, Miroljub Aranđelović Kemiš ne samo što se pomirio sa novim supruginim izgledom, već je dao sve od sebe da joj nabavi istu boju.

Pročitajte: Zorica Brunclik morala da angažuje advokate, neće izaći na dobro

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

‒ Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan naručio trista pakovanja, da imam zalihu. Međutim, greškom je došla pink nijasa i tako je sve počelo. Iskreno, tada sam shvatila da sam unikat. Sada mogu da stavim bilbord za koncert – bela pozadina i samo jedan pramen kose u pink nijansi, neko se neće zbuniti da koncert ima neko drugi, nego Zorica Brunclik ‒ kaže pevačica.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije