Zavirite u dom Biljane i Ace Ilića: Kapija od kovanog gvožđa, stilski nameštaj i pregršt umetničkih detalja

15.05.2024

14:00

By

Dom Biljane i Ace

Biljana i Aca Ilić

Dom Biljane i Ace odiše toplinom i mirom

Dom Biljane i Ace Ilića odiše toplinom i mirom. Pevački par Biljana Jeftić i Aca Ilić živi u Beogradu, međutim, njihova kuća nije smeštena u centru, već daleko od gradske vreve, te dom Biljane i Ace predstavlja oazu nadomak centralnog dela prestonice.

Dom Biljane i Ace prepun je uspomena i detalja koji ovom pevačkom paru znače

Poznati par sve je opremio sa ukusom i stilom. Drugim rečima, dom Biljane i Ace opremljen je luksuznim stilskim nameštajem koji je Biljana pažljivo birala vodeći računa i o svom, ali i o Acinom ukusu.

Dom Biljane i Ace

Biljana i Aca IlićYouTube/Printskrin

Raskošna kuća  na sprat uz prostrano dvorište ukrašena je i kapijom od kovanog gvodža i betonske ograde koja štiti dom Biljane Jeftić i Ace Ilića od znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika, a,i i od paparazza budući da su Biljana i Aca Ilić dugi niz godina poznati i uspešni na estradi.

Dom Biljane i Ace

Biljana i Aca IlićYouTube/Printskrin

Za Biljanu i Acu Ilića njihova je kuća prava oaza mira, a kako su oboje priznal, najviše vremena upravo provode u porodičnom domu sa sinom Ivanom kojem se često pridruži i izabranica za koju i Aca i Bilja očekuju da će to biti njihova snajka.


Pročitajte i – Ništa nije kao što izgleda – Biljanina i Acina snaja sve otkrila, evo kako je Ilići tretiraju 

Centralna prostorija u kući je velika dnevna soba koja krasi dom Biljane i Ace, a opremljena je skupocenim stilskim nameštajem. Iz dnevne sobe masivne drvene stepenice vode na drugi sprat.

Pročitajte i – Biljana Jeftić izbacila supruga Acu Ilića iz kuće – Svi su mislili da je njihov brak bajka, ali…

A osim luksuznog i pažljivo odabranog nameštaja i umetničkih slika, dom Biljane i Ace krase i brojni detalji i suveniri koje su doneli iz čitavog sveta.

Ono što svima redovno zapadne za oko svakako su fotografije i slike koje krase bukvalno svaki zid njihovog doma, a na kojima se jasno vidi i koliko je skladan brak Biljane Jeftić i Ace Ilića.

IZVOR: Starmagazin/GrandOnline

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije