Ništa nije kao što izgleda: Biljanina i Acina snaja sve otkrila, evo kako je Ilići tretiraju FOTO

28.03.2023

19:02

By

Venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića

Dragan Gajić

Bilja i Aca

Snaja Biljane Jevtić ima svoju ulogu u porodici Ilić

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćem estradnom nebu, a njihov brak traje preko trideset godina. Kruna velike ljubavi je sin Ivan koji je nedavno roditeljima predstavio svoju izabranicu.

Snaja Biljane Jevtić je odlično prihvaćena u porodici

Naime, sin Ace Ilića i Bilje Jevtić izuzetno je vezan za slavne roditelje, pa mu je njihovo mišljenje o devojci koja mu je ukrala srce bilo od velike važnosti. Anđela Milićević, snaja Biljane Jevtić već gotovo dve godine u srećnoj je vezi sa Ivanom.

Pročitajte: Biljana Jevtić nikad smelija- Spremite se za stajling koji je pokrenuo lavinu komentara FOTO

snaja biljane jeftić

Aca i Bilja su Anđelu prihvatili raširenih ruku, pa nije ni čudo što je ona stalni gost u njihovom domu na Petlovom brdu. Nedavno je snaja Bilje Jevtić rešila da odmeni buduću svekrvu u kuhinji, a njene kulinarske poduhvate zabeležio je Ivan, a video je potom osvanuo i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Neće više da ćuti-Aca Ilić otkrio pravu istinu o braku sa Biljom- Bilo je tu svega, sada je gotovo

snaja biljane jeftić


Sudeći po objavama, Ivan i Anđela se uveliko pripremaju za zajednički život, što jasno pokazuje koliko je njihova veza ozbiljna. Budući da se snaja Bilje Jevtić pokazala kao sjajna domaćica, svekrva je oduševljeno prihvatila da je odmeni u kuhinji i s vremena na vreme pripremi neko fino jelo za celu porodicu. Ipak, Bilji i Aci je sreća sina Ivana na prvom mestu zbog čega se trude da Anđelu ne zamaraju kućnim poslovima već ona u kuhinju zalazi samo kada to poželi.

Još iz kategorije