Biljana Jeftić izbacila supruga Acu Ilića iz kuće: Svi su mislili da je njihov brak bajka, ali…

30.04.2024

15:00

By

Brak Biljane Jeftić

Bojan Vuković

Bilja Jeftić

Brak Biljane Jeftić i Ace Ilića predstavlja primer harmonije

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Oni žive skromno i povučeno, ali su oboje i dalje i te kako uspešni i imaju posla, međutim, kako je sama pevačica priznala, brak Biljane Jeftić ipak nije uvek bio bez trzavica i problema.

Brak Biljane Jeftić i Ace Ilića primer je za mnoge estradne parove

Aca Ilić nije nikad mnogo govorio o privatnosti, pa je javnost stekla utisak da je brak Biljane Jeftić skladan i harmoničan, međutim, sada se pojavilo nekoliko novih detalja, koje je sama pevačica obelodanila.

Brak Biljane Jeftić

Bilja i AcaDragan Gajić

Naime, Biljana je priznala da nije uvek sve bilo u najboljem redu među njima.

– E, koliko puta sam ga izbacila iz kuće… Ne bukvalno izbacila, već je i sam izašao kada me tako iznervira. Jednostavno, ne slažemo se u nekim razmišljanjima i odlukama, pa mu na lep način često kažem: „Idi malo sa društvom“, da on to ne oseti i da ga ne povredi, ali želim nekad da budem i malo sama – priznala je pevačica jednom prilikom u emisiji „Iz Profila“.

Pročitajte i – Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija – Evo šta je pevačica odlučila posle svega

– Vi meni uopšte ne delujete kao takva žena, koja će da izbaci muškarca iz kuće – rekla je voditeljka, a Bilja je nastavila:


– Mi se jako dobro znamo. Pa 35 godina smo u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači – otkrila je Biljana svojevremeno u emisiji „Magazin In“.

Pročitajte i – Haris Džinović spreman za novu suprugu – Perem sam sudove, peglam odeću

Podsetimo, sin Biljane Jeftić i Ace Ilića je jedinac, on nije izabrao da se bavi javnim poslom, već je završio Pravni fakultet, a kako se njegovi roditelji hvale, i te kako je uspešan i primeran mladić. Pevački par neguje tradicionalne metode vaspitanja, pa je to urodilo plodom, a Biljana se s tim u vezi trudi da i njihova trpeza uvek bude domaćinska.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić

Još iz kategorije