Haris Džinović spreman za novu suprugu: Perem sam sudove, peglam odeću

29.04.2024

21:00

By

Recept Harisa Džinovića

B.V.

Haris Džinović

Nova supruga Harisa Džinovića će imati težak zadatak

O razvodu Harisa Džinovića i Meline već danima javnost ne prestaje da priča. On se nekoliko puta oglašavao u medijima, a sa druge strane ona mudro ćuti.

Nova supruga Harisa Džinovića će imati težak zadatak, pevač pričao otvoreno o toj temi

Kako je sada priznao spreman je za novu ljubav, a između ostalog pričao je kako živi samački život.

Pročitajte: Drama se nastavlja, bivši gazda se obratio Dušici- Ne pripadaš ovde, narkotici su zabranjeni

– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je on nedavno za „Prvu“.

Nova supruga Harisa Džinovića

Džinović ne krije da zna svašta nešto da radi po vili na Senjaku.

– Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan – rekao nam je Haris nedavno.


– Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano – dodao je on tom prilikom.

Pročitajte: Melina se na sva usta hvalila ko joj je švaler- Namerno je htela da Haris sve sazna

On se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa se osvrnuo na Melinu.

Nova supruga Harisa Džinovića

Melina i HarisB.V.

– Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris i dodao da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici.

Još iz kategorije