Drama se nastavlja, bivši gazda se obratio Dušici: Ne pripadaš ovde, narkotici su zabranjeni

29.04.2024

18:00

By

Bivši gazda se obratio Dušici

Bivši gazda se obratio Dušici

Prethodnih dana jedna od glavnih tema u medijima je otkaz Dušice Jakovljević na televiziji Hajp. Ovim povodom se oglasio i vlasnik te televizije Saša Mirković koji je uputio oštre reči za voditeljku.

Bivši gazda se obratio Dušici oštrom porukom

Podsećanja radi, Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hajp televiziji, a vest da je izgubila angažman zbog nepoštovanja osnovnih ugovora o radu šokirala je javnost.

I samo dan nakon što je i sama potvrdila odlazak sa Hajp televizije, Dušica je obavestila javnost da se vraća u ružičasto jato na stari format koji je vodila pre angažovanja na Hajp televiziji.

Vlasnik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković, danas se kratko oglasio na svom Instagram profilu, gde je objavio isečak u kom je Dušica tada dala jasno obrazloženje zašto više nije deo Pink televizije.

– Tamo sebe nisam više videla u poslednje vreme. Kada me je pozvao Saša Mirković, čast mi je što sam rame uz rame sa vama. Više neću biti skromna i reći ću da sam sada u okruženju kojem pripadam – obrazložila je tada voditeljka svoj prelazak na Hajp televiziju.

Bivši gazda se obratio Dušici

Voditeljka Dušica JakovljevićATA IMAGES


Mirković je uz taj snimak dodao sledeći komentar.

– Samo ću ovo ovde da stavim, jer neću više biti skroman – napisao je on i dodao:

– Ne pripadaš ovom okruženju, kod nas su narkotici zabranjeni i samo se rad ceni – bio je jasan on.

Pročitajte: Samo šest meseci nakon porođaja- Nadica Ademov ponovo trudna, njena izjava šokirala sve

Kako dalje prenose mediji, samo dan nakon što je i sama potvrdila odlazak sa Hajp televizije, posao Dušice Jakovljević više nije bio upitan, niti pod znakom pitanja. Naime, voditeljka je uhvaćena ispred Pinka, a kako izvor za medije potvrđuje, uspela je da se vrati u ružičasto jato i potpiše ugovor sa Željkom Mitrovićem.

Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila, već je rešena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke i stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović. Iako nije imala lepe reči za njegovu televiziju nakon odlaska, shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje nego da pokuša da se vrati tamo gde je radila čitavu deceniju – navodi dobro upućen izvor i dodaje:

Bivši gazda se obratio Dušici

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Bila je spremna na svaki vid dogovora, pa čak i na to da više ne vodi isti format emisije. Posle nekoliko dana višesatnih razgovora, uspela je da se dogovori sa Željkom, ali i njegovom suprugom Milicom, i potpisala ugovor koji se po malo čemu razlikuje od prethodno.

Pročitajte: Dušica Jakovljević pristala na sve uslove- Otkriveni detalji ugovora sa Željkom i Milicom Mitrović

– Ipak  jepristala da vodi isti format emisije, Elitu 7 – naveo je izvor, i otkrio da je Željko stao uz voditeljku zbog činjenice da imaju bogatu poslovnu istoriju, ali i činjenice da ima dvoje dece.

Još iz kategorije