Dušica Jakovljević pristala na sve uslove: Otkriveni detalji ugovora sa Željkom i Milicom Mitrović

29.04.2024

09:05

By

Posao Dušice Jakovljević

M.M./ATAImages

Posao Dušice Jakovljević verovatno će ponovo biti na Pinku

Prošle nedelje kao bomba u medijima je odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na TV Hype. To je potvrdio i direktor Hype produkcije Saša Mirković, a i Dušica se oglasila i iznela detalje tim povodom, pa više nema dileme da je njena saradnja sa Mirkovićem završena, pa je posao Dušice Jakovljević sada navodno ponovo vezan za Pink TV.

Posao Dušice Jakovljević glavna je tema u medijima

Kako dalje prenose mediji, samo dan nakon što je i sama potvrdila odlazak sa Hajp televizije, posao Dušice Jakovljević više nije bio upitan, niti pod znakom pitanja. Naime, voditeljka je uhvaćena ispred Pinka, a kako izvor za medije potvrđuje, uspela je da se vrati u ružičasto jato i potpiše ugovor sa Željkom Mitrovićem.

Posao Dušice Jakovljević

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Dušica nije dugo razmišljala o otkazu koji je dobila, već je rešena da ne ostane bez ikakvog angažmana preuzela stvar u svoje ruke i stupila u kontakt sa Željkom i Milicom Mitrović. Iako nije imala lepe reči za njegovu televiziju nakon odlaska, shvatila je da joj ništa drugo ne preostaje nego da pokuša da se vrati tamo gde je radila čitavu deceniju – navodi dobro upućen izvor i dodaje:

Pročitajte i – Andrija Milošević i njegova supruga ujedinjeni u bolu – Ne mogu da veruju da je više nema

– Bila je spremna na svaki vid dogovora, pa čak i na to da više ne vodi isti format emisije. Posle nekoliko dana višesatnih razgovora, uspela je da se dogovori sa Željkom, ali i njegovom suprugom Milicom, i potpisala ugovor koji se po malo čemu razlikuje od prethodnog, te je ipak pristala da vodi isti format emisije, Elitu 7 – naveo je izvor, i otkrio da je Željko stao uz voditeljku zbog činjenice da imaju bogatu poslovnu istoriju, ali i činjenice da ima dvoje dece.

 


IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije