Ovakav luksuz niste skoro videli: Zavirite na velelepno imanje Kristine Radenković van Beograda

16.05.2024

13:00

By

Imanje Kristine Radenković

Instagram

Imanje Kristine Radenković oduzima dah

Jedna od mnogima omiljenih voditeljki, Kristina Radenković poznata po širokom osmehu i harizmi, svoju oazu mira pronašla je u vikend naselju Popovici, na obroncima Fruške gore gde se i nalazi njeno ogromno imanje.

Imanje Kristine Radenković prava je oaza mira i idealno mesto za opuštanje u prirodi

Budući da je, kako je i sama priznala,„gradski tip“, te da joj više prijaju gužva i buka naše prestonice, otkako se ostvarila u ulozi majke po svemu sudeći promenila se po tom pitanju pa joj sve više prija boravak na svežem vazduhu.

Ona se sada sve više trudi da se svojom skladnom porodicom opusti i uživa u čarima prirode, a idealno mesto za to je upravo imanje Kristine Radenković sa kog se često fanovima javlja putem Instagram objava.

Lepa voditeljka takođe koristi svaki trenutak da posveti vreme majci Snežani koja joj je najveći uzor i podrška u životu i koja je zapravo najviše zaslužna da njihova kuća i okućnica izgledaju kao iz bajke.


Imanje Kristine Radenković

Svaki pedalj njihovog kutka uređen je sa mnogo truda i ljubavi. Velelepna kuća okružena je prostranim dvorištem koje obiluje zelenilom, imanje Kristine Radenković ima i malo jezero.

Imanje Kristine Radenković

Tu je i bazen u kojem se porodica i prijatelji osvežavaju tokom vrelih letnjih dana.

Imanje Kristine Radenković

Sa velikog trema pruža se zaista nestvaran pogled na okolinu, a vidno je da najviše uživaju njeni mališani koji imaju odlične uslove za igru na ovom nepreglednom prostranstvu koje je savršeno i za roštiljanje i ostale aktivnosti sa prijateljima.

Imanje Kristine Radenković

Podsećanja radi, Kristina je pohađala srednju školu i postala član francuske dramske sekcije, gde je počela da pohađa glumačku radionicu kod Milana Pletela Plendžea, a to iskustvo je značajno uticalo na njenu odluku da se bavi glumom. Prvobitno je upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u rodnom gradu na insistiranje majke, a nakon završene prve godine, promenila je mišljenje i prešla na Akademiju umetnosti u istom gradu.

Pročitajte i – Porodica Kristine Radenković van sebe – Voditeljka doživela teške povrede, hitno operisana 

Diplomirala je u klasi Bore Draškovića sa prosečnom ocenom 9,22. Od 2006. do 2009. godine bila je stalni član Narodnog pozorišta u Somboru. Voditeljka je kviza „Slagalica“ od 2012. godine, a od marta 2020. godine gledamo je u kvizu „Stigni me ako znaš“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Printscreen

Još iz kategorije