Jovana Pajić pokazala trik za sve domaćice: Posle ovoga čišćenje će vam biti kao pesma

14.05.2024

12:00

By

Trik Jovane Pajić

ATA IMAGES

Jovana Pajić

Trik Jovane Pajić za pranje belih patika

Bele patike su u poslednje dve godine apsolutni modni hit kada je obuća u pitanju. One su, osim toga, idealne za prolećne i letnje dane. Međutim, ono što svima predstavlja problem jeste čišćenje belih patika koje već posle prvog prljanja izgube stari sjaj. Saveti za njihovo čišćenje su brojni, ali ovaj trik Jovane Pajić je najefikasniji.

Trik Jovane Pajić olakšaće sve vaše muke

Bele patike lako se kombinuju i pogodne su za svaku priliku, bilo da ste pošli u laganu šetnju, na kafu sa prijateljima ili na večeru, one su pravi izbor za vas. Međutim, kada je održavanje u pitanju bele patike nisu bile najbolje rešenje sve do sada kada se u medijima pojavio trik Jovane Pajić.

Trik Jovane Pajić

Jovana PajićATA IMAGES

Kako je pevačica Jovana Pajić navela objašnjavajući trik Jovane Pajić, ipak postoji savršeno sredstvo koje možda već imate u kuhinji, a pomoću kojeg ćete brzo i lako očistiti svoje omiljene bele patike.

Pročitajte i – Ovaj stajling Maše Memedović svi žele da iskopiraju – Pokazala gde da se obučete za malo novca, a da izgledate kao milion dolara

Umesto da kupujete skupa sredstva i bacate novac na hemijsko čišćenje, vrlo jednostavno i brzo ih možete očistiti u svom domu. Drugim rečima, čišćenje belih patika nikad nije bilo lakše.

Pročitajte i – Ovaj stajling Maše Memedović svi žele da iskopiraju – Pokazala gde da se obučete za malo novca, a da izgledate kao milion dolara

Internet je inače preplavljen trikovima za čišćenje belih patika sodom bikarbonom i sirćetom, ali ovo nije jedan od tih.


Za blistavo bele patike, kaže trik Jovane Pajić, potreban vam je samo jedan sastojak, koji za malo novca možete kupiti u bilo kojoj apoteci. U pitanju je medicinski benzin, koji možda već i imate u kući.

– Patike očistite od krupne nečistoće kao što su blato i tome slično, a onda uzmite vatu ili tupfer i natopite ga medicinskom benzinom. Istrljajte patike svuda gde su promenile boju, gde su požutele ili su posivele.

Nakon samo nekoliko poteza sva nečistoća će nestati i patike će izgledati kao da su upravo kupljene, a kako je još jednom prilikom objasnila, Jovana Pajić ima još niz ovako odabranih saveta za svako domaćinstvo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije