Godinama ga krije: Sin Zorice Brunclik pred očima javnosti, neverovatno je koliko liči na svoju majku

05.05.2024

17:00

By

Testament Zorice Brunclik

ATA IMAGES

Zorica Brunclik

Sin Zorice Brunclik ne eksponira se u javnosti

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, Zorica Brunclik pored višedecenijske veoma blistave karijere, ostvarila se i na privatnom planu gde joj po svemu sudeći cvetaju ruže, a njen brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem važi za skladniji na domaćoj estradnoj sceni.

Sin Zorice Brunclik neodoljivo podseća na majku, od nje je nasledio i ljubav prema modi

Pre nego što je uplovila u ljubavnu priču sa harmonikašem, sa kojim je dobila ćerku Zlatu, i te kako poznatu domaćoj javnostri, folk diva je imala buran ljubavni život. Već sa 18 godina rodila je ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem, da bi kasnije na ludi kamen stala sa harmonikašem Zoranom Tutićem i na svet je došao sin Zorice Brunclik, Đorđe Tutić.

Sin Zorice Brunclik

Zorica Brunclik i KemišBojan Vuković

Ovaj brak nije potrajao, pa se Zorica ponovo udala i dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljom, sa kojim nije u dobrim odnosima, da bi nakon tog kraha svoju sreću pronašla pored Kemiša sa kojim i danas deli dobro i zlo.

Pročitajte i – Veliki petak u domu Lepe Brene – Sin Viktor pokazao kako je ofarbao jaja

Ćerke folk dive Mariju, Miljanu i Zlatu imali smo prilike da upoznamo, međutim to nije slučaj i sa njenim naslednikom koji nikada nije želeo da se eksponira u medijima, pa
mnogi i ne znaju kako sin Zorice Brunclik izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic)


Ipak, putem društvenih mreža imali smo prilike i to da saznamo i uverimo se da  neodoljivo podseća na svoju majku što su i česti komentari prijatelja i fanova muzičke zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic)

Pored lika, Đorđe je, reklo bi se, od majke nasledio i ljubav prema modi, te je uočljiv njegov upečatljiv i autentičan stil odevanja, a na osnovu fotki koje dele na Instagramu jasno je da se sa majkom i polusestrama odlično slaže.

Ništa drugačija situacija nije ni sa očuhom Kemišem koji je godinama u skladnom odnosu sa njegovom majkom i kog Đorđe prvenstveno poštuje i gleda kao svog oca, a kada je u pitanju njegov bračni status, može se pohvaliti atraktivnom suprugom koja mu je podarila dvoje dece – dečaka i devojčicu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: BOJAN VUKOVIĆ/ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije