Dragana Mićalović na ivici plača: Bilo je puno radosti, bilo je puno suza, boli, život je jedan…

03.06.2024

16:15

By

Dragana Mićalović u venčanici

Instagram

Ispovest Dragane Mićalović zabrinula njene pratioce

Glumica Dragana Mićalović ima puno fanova i pratioca i često sa njima deli značajne trenutke iz svog života. Kako one tužne, tako i radosne, međutim, sada je ispovest Dragane Mićalović zbunila, a čak i zabrinula i zagolicala maštu svih koji je prate.

Ispovest Dragane Mićalović izazvala je mnogo komentara na mrežama

Naime, svako Draganino obraćanje na mrežama privuče veliku pažnju, a u novom video-klipu koji su svi doživeli kao ispovest Dragane Mićalović, otkrila je da je pred njom velika životna prekretnica, koja će joj promeniti život iz korena.

Ispovest Dragane Mićalović

U pomenutom video-zapisu Dragana je na samom početku podsetila da je već nagovestila da je čeka izazovna godina, a reč je o nečemu što je krila od svih – kako od prijatelja tako i od porodice.

– Pre nekoliko meseci sam izjavila da će 2024. godina biti važna prekretnica u mom životu“, započela je Dragana, pa nastavila:

 


– Proteklih meseci sam u jednom procesu koji sam krila od svojih prijatelja i porodice iz razloga što sam htela želela da pokažem sebi pre svega da mogu sama i da je važno da verujem sebi i svojim željama.

– Mnogi od vas će proći kroz ovaj proces, mnogi od vas se boje da uđu u taj proces, mnogi od vas sada prolaze.

Snimala sam važne delove tog procesa, jer sam želela da vam pokažem da je dovoljno da želite i da verujete u vaše želje i da je beskraj iza vrata.

Pročitajte i – Dama sa stilom – Dragana Mićalović diktira modne trendove, o njenoj odevnoj kombinaciji svi pričaju 

– Bilo je puno radosti, bilo je puno suza, boli… Život je lep i jedan je… Jedva čekam da podelim sa vama najvažniju stvar do sada – drhtavim glasom je izjavila glumica Dragana Mićalović i u tom momentu prekinula snimanje video zapisa.

Ovaj video izazvao je lavinu komentara, a mnogi su glumici pružili podršku u borbi koja joj predstoji. Ukoliko vas zanima kako izgleda stan Dragane Mićalović, o tome možete čitati u odvojenom tekstu.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije